AKTUELNO

Malo je reći da su izjave opozicionih predstavnika u Briselu bile omalovažavajuće!

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić rekao je danas da su "predstavnici stare-nove Demokratske stranke, poput Šutanovca, Šapića, Đilasa, Jankovića, Jeremića" ovonedeljni sastanak u Evropskom parlamentu u Briselu iskoristili da podmuklo, jadno i sramno napadaju svoju zemlju.

- Šta drugo reći na izjave Balše Božovića da 'Srbija laže kako su odnosi sa Rusijom ekonomski, jer su veze tu mnogo dublje, a Srbija će postati ruska gubernija', da SNS 'bojkotuje skupove u EP zato što smo, u stvari, Rusi' - do da manirom "potpunog bednika i političkog beskičmenjaka pokušava da se dodvori sagovornicima iz Evrope - navodi u saopštenju Orlić.

On navodi, da se po reakcijama članova EP videlo da su bili "zapanjeni onim što je Božović izgovorio".

- Da li su Balša Božović i Maja Videnović zaboravili da se pohvale kako su, zajedno sa Šutanovcem, Šapićem, Đilasom, Jankovićem i Jeremićem, podržali neofašiste u Narodnoj skupštini, koji primenjuju i fizičko nasilje nad neistomišljenicima? - kaže Orlić.

Kako kaže, na skupu su "blatili predsednicu Skupštine pred EP", te bi zbog toga bilo fer da vrate dnevnice koje su za taj put dobili.

Biće da su na sve to zaboravili, jer su odavno zaboravili i gde se nalaze, i kome se obraćaju, i da su njihove sirove poruke svim sagovornicima odavno teško svarljive. Ni članovi EP ne skrivaju neprijatnost kada slušaju izlive odvratnog udvorištva, a šta o tome misle građani Srbije pokazuje rejting DS-a - zaključuje Orlić.

#Brisel

#Opozicija

#Vladimir Orlić

'