separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

kultura

POTPISAN MEMORANDUM O SNIMANJU FILMA HOTEL BEOGRAD!


U Starom dvoru danas je potpisan Memorandum o razumevanju kojim će u Beogradu krajem leta iduće godine početi snimanje filma „Hotel Beograd”.


Memorandum su potpisali predstavnica Turističke organizacije Beograda Marija Vuković i predstavnici produkcijskih kuća „Filjmi navsjegda” iz Moskve i beogradskog „Arhangel studija” Vitalij Šljapo i Miodrag Radonjić.

Potpisivanju je prisustvovao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je istakao da se ovim projektom nastavlja saradnja sa ruskim umetnicima i istovremeno promoviše Beograd u Rusiji i okolnim zemljama.

Šljapo je izarazio zadovoljstvo što će ruski gledaoci imati prilike da ovim filmom bolje upoznaju Beograd, doki je naš glumac i predstavnik „Arhangel studija” Miloš Biković kazao da snimanje filma „Hotel Beograd” predstavlja krunu njegove saradnje sa ruskim partnerima.

Snimanje filma „Hotel Beograd” planirano je za kraj leta iduće godine, nakon čega sledi faza postprodukcije, a dolazak u bioskope se očekuje u februaru 2020. godine, preneo je Beoinfo.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti