AKTUELNO

Ovo su događaji koje ne smete propustiti.

Za vikend se održava DRUGI BABY FEST!

U Mikser House-u će za vikend biti održan drugi Baby Fest za roditelje, trudnice i bebe. Posle prvog, letnjeg Baby festa, novo, jesenje, izdanje festivala ovog vikenda okupiće i proizvođače bebi opreme, kozmetike, hrane, kao i etablirane predavače i stručnjake iz najrazličitijih oblasti koje se bave roditeljstvom i razvojem deteta. Baby Fest predstavlja jedinstveni koncept događaja koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima.

Foto: Pixabay.com

Počinje 22. Festival autorskog filma!

Foto: Pixabay.com

Ovogodišnji 22. Festival autorskog filma počinje danas i trajaće do 3. decembra na nekoliko dobro poznatih lokacija. Glavni i prateći programi, kao i retrospektive i posebni programi biće održani u Domu omladine, Dvorani KCB, u obe zgrade Kinoteke, bioskopima "Fontana" i "Dragan Gaga Nikolić", kao i u DKSG-u, Art bioskopu Kolarac i UK Palilula. U okviru glavnog programa biće prikazano dvadeset dva filma od koji se jedanaest takmiči za Gran pri festivala "Aleksandar Saša Petrović".

ZA LJUBITELJE ROKA: Počinje festival tribute bendova!

Danas i sutra od 22 časa, u Dorćol Platz-u biće održan Festival tribute bendova.

Festival tribute bendova donosi upravo zvuk kakav očekuju ljubitelji dobre rok svirke.

Jubilarno 50. izvodjenje Klaustrofobične komedije u Zvezdara teatru!

Foto: Zvezdara teatar

U beogradskom Zvezdara teatru večeras će pedeseti put biti izvedena predstava Klaustrofobična komedija Dušana Kovačevića. Klaustrofobična komedija je ove godine dobila Nagradu publike Miodrag Petrović Čkalja za najsmešniju predstavu na 45. Danima komedije u Jagodini i Nagradu stručnog žirija za najbolju predstavu na ovogodišnjim Nušićevim danima u Smederevu, a glumac Ljubomir Bandović, koji u predstavi glumi Savu Odžačara, dobitnik je, pored ostalih, i nagrade Ćuran za najbolje glumačko ostvarenje na Danima komedije u Jagodini.

SPORT JE ZAKON! Pod ovim sloganom OTVOREN JE PETI SAJAM SPORTA!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas sajam sporta koji je ove godine pod sloganom "Sport je zakon!". Udovičić je naglasio da je ova godina u znaku sporta i pozvao sve ljude da pokrenu sami sebe, a onda i sve oko njih i da se bave sportom. Sajam sporta će trajati do 27. novembra, ulaz je besplatan, a radno vreme je od 10 do 19 časova.

Foto: Pink.rs

I. P.

#Beograd

#Događaji

#Pregled vesti

'