AKTUELNO

Ovo su događaji koje ne smete propustiti.

KONCERT ZA ZNALCE: Sedma Bruknerova simfonija u izvođenju Beogradske filharmonije!

Na drugom koncertu u ovoj sezoni "namenjenom znalcima" Beogradska filharmonija u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine izvodi poznatu Sedmu simfoniju austrijskog kompozitora Antona Bruknera. Orkestrom diriguje rumunski dirigent, maestro Kristijan Mandeal, koji je i ranije sarađivao sa Beogradskom filharmonijom.

Foto: Tanjug

Tradicionalni Beogradski novogodišnji koncert u Sava Centru

Foto: Wikipedia

Tradicionalni Beogradski novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra i Hora RTS, održaće se u Sava Centru, 14. januara. Ove godine ansambli Muzičke produkcije RTS, maestro Bojan Suđić i Sava Centar predstaviće spektakularan muzički program, sa hitovima umetničke muzike. Ansambli Muzičke produkcije RTS i maestro Bojan Suđić pripremaju maestralni praznični muzički užitak koji će upotpuniti Dečji hor i Hor „Kolibri“.

Počinje 10. KUSTENDORF - prestižni festival bez crvenog tepiha!

Deseti Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" počinje u subotu 14. januara u Drvengradu na Mokroj Gori, a do 19. januara u takmičarskom programu biće prikazana 22 kratka filma mladih autora iz 19 zemalja. Festival će otvoriti filipinski autor Lav Dijaz, koji će prethodno održati radionicu za studente, nakon projekcije filma "Žena koja je otišla", za koji je prošle godine dobio "Zlatnog lava" u Veneciji.

Foto: Tanjug

SVETSKA ZVEZDA U BEOGRADU: Roby Rob na Studentskom trgu!

Foto: Printscreen Youtube

Velika zvezda Roby Rob nastupiće sutra u beogradskom klubu „Square“ na Studentskom trgu 15. DJ i MC zvezda, Roby Rob, producent, muzičar i kompozitor, jedan je od najpoznatijih švajcarskih house i R’n’B – hip-hop umetnika. Više od dve decenije uspešan je na svetskoj sceni. Globalno poznat po saradnji sa mega popularnim DJ Antoine-om sa kojim je objavio više od 35 numera koje su prodate u više od tri miliona primeraka u 72 zemlje.

#Beograd

#Događaji

#vikend

'