AKTUELNO

Ovo su događaji koje ne smete propustiti.

Foto: undefined

19. novembar - Festival zdrave i pravilne ishrane dece "OD PRVOG OBROKA"!Prvi jednodnevni festival zdrave i pravilne ishrane dece "Od prvog obroka" biće održan 19. novembra u Dorćol Platz-u. Ovaj jednodnevni festival održava se u okviru kampanje „Prvih 1000 dana“ Saveta za prava deteta grada Beograda.

19. novembar - EVROPSKA MANIFESTACIJA I KOD NAS: Sutra se održava NOĆ POZORIŠTA 2016!Sedam evropskih zemalja organizuje manifestaciju Noć pozorišta, a u Srbiji će biti održana u 17 gradova na 30 lokacija. Ove godine, po šesti put će se održati međunarodna manifestacija Noć pozorišta, u okviru međunarodne mreže European Theatre Night u sledećim gradovima: Bačka Palanka, Beograd, Čukarica, Obrenovac, Novi Beograd, Bela Crkva, Vrbas, Zaječar, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Prijepolje, Sremska Mitrovica, Ćićevac i Šabac.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

19. novembar - UČESTVUJTE I POBEDITE: Za vikend se održavaju Dani društvenih igara!Na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije za vikend se organizuje manifestacija "Dani društvenih igara".U okviru Meseca mladih, posle serije predavanja, tribina, panel diskusija i radionica na fakultetima širom Beograda, u Jevrejskoj 24 biće priređeno ovo zanimljivo druženje.

20. novembar - 21. novembar - FESTIVAL U DOMU OMLADINE "Ekstravagantna tela: Zločin i kazna"U nedelju i ponedeljak, u Domu omladine Beograda biće održan međunarodni festival Ekstravagantna tela: Zločin i kazna.Međunarodni festival koji kroz umetničke produkcije, žive događaje, performanse, predstave, razgovore i radionice kritički preispituje društvene odnose koji oblikuju kategoriju kriminala i odvajaju kriminalno ponašanje od ne-kriminalnog.

Foto: Beta

Foto: Pixabay.com

19. novembar i 20. novembar - ZA SVE LJUBITELJE: Sutra počinje novi SAJAM VISKIJA!Novi sajam Whiskey Fair biće održan u Mikser House-u, 19. i 20. novembra.Beograd je od ove godine bogatiji za sajam viskija na kome će biti predstavljeno više od pedeset vrsta ovog pića uz sjajan celodnevni program.

#Beograd

#Događaji

#vikend

'