AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 30. decembar.

Vremenska prognoza

VEDRO, SUNČANO I HLADNO! Da li će padati sneg?

Foto: Pixabay.com

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem a u toku dana u većem delu pretežno sunčano i hladno, u planinskim predelima promenljivo oblačno uz provejavanje snega. Najniža temperatura kretaće se od minus osam do minus tri, najviša od minus jedan do tri stepena. U Beogradu će biti pretežno sunčano i hladno.

Kurs Narodne banke Srbije

NBS: Evro danas 123,47 dinara

Narodna banka Srbije intervenisala je drugi dan zaredom, na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 60 miliona evra, ali će uprkos tome dinar danas oslabiti prema evru za 0,2 odsto i zvanični srednji kurs će iznositi 123,4723 dinara za evro, objavila je NBS. Dinar će prema evru biti slabiji za 0,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti slabiji za 1,7 odsto.

Foto: Pixabay.com

Savet lekara

DRAMA U BEOGRADU! Mladić IZBODEN nožem!

Foto: Pink.rs

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je preporučila redovno provetravanje prostorija istakavši da se na taj način razređuju virusi, unošenje toplih napitaka i vitamina, kao i adekvatno oblačenje. Kapa, rukavice, topla obuća i šal preko usta su obavezni, dodala Macura i građanima, koji su zdravi, savetovala kraću šetnju.

Stanje na putevima

VOZAČI PAŽNJA! Očekuju se gužve na putevima i na GRANICAMA!

Poslednji radni dan u ovoj godini sigurno će uticati da se intezitet saobraćaja dodatno pojača, kako na autoputevima, naplatnim rampama i pojedinim graničnim prelazima, tako i na svim ostalim pravcima u Srbiji. Najveće gužve oćekuju se na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima, vikend naseljima, banjama i jezerima.

Foto: Pink.rs

#Informacije

#Prognoza

#Servisni podaci

#Vreme

'