AKTUELNO

Kompanija JUB, kao najstariji proizvođač zidnih boja u regionu, sa dugom tradicijom, svoj veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL obeležiće humanitarnim projektima, koje će sprovoditi tokom cele 2019. godine.

Kao društveno odgovorno preduzeće, JUB na taj način izražava visok stepen osetljivosti ka najugroženijim kategorijama društva u različitim regionima.

JUB Srbija će 2 velika humanitarna projekta sprovesti uz podršku najveće humanitarne organizacije u Srbiji „Crveni Krst Srbije“.

Tokom cele 2019. godine JUB će od svakog prodatog proizvoda JUPOL Plus od 15L izdvojiti sredstva za 50 dece iz socijalno ugroženih sredina i njihov oporavak u trajanju od 10 dana u okviru kampa „Crveni Krst Srbije“ u Baošićima sa ciljem da se sprovede i određena edukacija dece, što je već ranije utemeljen projekat Crvenog Krsta Srbije.

Drugi projekat će imati u fokusu 50 mladih iz socijalno ugroženih sredina iz Beograda i okoline, gde će JUB Srbija omogućiti edukaciju mladih kroz praktične radionice sa ciljem sticanja znanja u molerskom zanatu u okviru svoje edukacione org. jedinice JUB Akademija. JUB će donirati polaznicima ove Akademije i proizvode iz svog asortimana za prebojavanje njihovih soba u kojima borave, a najbolje polaznike preporučiće JUB licenciranim izvođačkim ekipama sa mogućnošću daljeg angažmana.

Foto: Promo

#Humanitarna akcija

#boja

'