AKTUELNO

Kompanija JUB će obeležiti veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL proslavama rođendana na svim tržištima na kojima posluje preko svojih zavisnih preduzeća.

Za ovu priliku JUB je opremio vozilo Nissan Navara sa JUPOL kantom, koje ima u planu posete mnogih gradova širom regiona. Auto će nositi dobre želje, misli i sreću onima kojima je to najpotrebnije.

Početak proslave JUB će započeti 21. marta, prvog dana proleća, kada JUPOL počinje svoje putovanje kroz Severnu Makedoniju, odakle će nastaviti svoj put i u aprilu na tržištima: Crna Gora, Srbija i Bosna i Hercegovina. U maju će putovati kroz brojne gradove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, a nakon skoro 2 meseca putovanja i pređenih 5000 km, početkom juna završiće putovanje u Sloveniji.

Na ovom putu svako ko bude pratio JUPOL putovanje kroz svoju zemlju, moći će da oda priznanje za dosadašnja ostvarenja i rezultate, da napiše čestitku, ili čestita rođendan putem JUB web stranice.

Sve čestitke i poruke biće prikupljene na web stranici www.jupol50.rs, a najzanimljivije ćemo preko društvenih mreža podeliti pod oznakom #JUPOL50.

JUPOL auto će proći kroz sva ona mesta gde JUPOL boje već decenijama osvežavaju boje našeg životnog okruženja i zaustaviće se u svakoj zemlji na važnim trgovačkim mestima. JUB će organizovati razne proslave na ovim lokacijama, na kojima će se uključiti sva zainteresovana javnost iz lokalne i šire okoline, i koje će biti propraćene atraktivnim igrama, kreativnim radionicama, društvenim okupljanjima i rođendanskom tortom.

U Srbiji će JUPOL auto proći i pozdraviti stanovnike sledećih mesta: Prijepolje, Priboj, Zlatibor, Požega, Kragujevac, Kraljevo, Pirot, Niš, Negotin, Beograd, Obrenovac, Novi Sad, Suboticu.

Na kraju putovanja, 12. juna, JUB će organizovati sastanak sa novinarima u Ljubljani i upoznati ih sa događanjima i proslavom velikog jubileja 50.godišnjice JUPOL-a, a pridružit će im se i gdin Marjan Platovšek, autor grafičkog znaka JUB, koji je dizajnirao pre četiri decenije koji JUB uvek koristi u korporativnom izražavanju. Ovom prilikom će javnosti predstaviti svoja ostvarenja na platnu u pop art tehnici, koja će biti kreirana na dimenziji od 4 x 1,2 m posebno povodom proslave 50. godišnjice brenda JUPOL

Srbija: JUPOL automobil obilaskom kroz Srbiju će posetiti 13 većih gradova. Proslavu jubileja obeležiće promocije na prodajnom mestu tokom JUPOL otvorenih vrata i druženja sa trgovcima, izvođačima i krajnjim korisnicima što ćemo obogatiti na dnevnom nivou raznim praktičnim nagradama, takmičenjima i rođendanskom tortom. Primaćemo dobre želje, čestitke povodom proslave koje ćemo uputiti u Sloveniju. Najbolje komentare i čestitke objavićemo na minisajtu www.jupo50.rs

Ruta JUPOL putovanja kroz Srbiju je sledeća:

10. 4. Putovanje kreće iz Prijepolja (MPO MB Baković) putem Priboja (MPO DECOR COMPANYdoo), preko Zlatibora do Požege (MPO PUNA KUĆA doo), 11. 4. Proslavu održavamo u Kraljevu (u MPO Duga COLOR doo) a 12. 4. JUPOL je u Kragujevcu (MPO DAM doo), 13. 4. u Pirotu (MPO CHEMOTRADE doo) i. 14. 4. posetićemo Niš (POBEDA MIT doo), 15. 4. Negotin (MPO ALTA VOJE doo, MPO VLADEJIĆ doo, 16. 4. JUPOL je u Beogradu (VPO ROMA COMPANY doo). 17. 4. JUPOL stiže u Obrenovac (MPO JUANA doo), 18. 4. u Novi Sad JUPOL stiže u (VPO DOMENA doo, MPO ROTOR doo) 19. 4. u Subotici u (MPO VENEX COMPANY doo i VISA PROM doo).

#Putovanja

'