AKTUELNO

Izostale "velike" zvezde, ali dobar provod garantuju Sergej Ćetković i Zvezde Granda.

U većini gradova zapadne Srbije biće organizovan doček Nove godine na gradskim trgovima, ali ovog puta zbog štednje u većini slučajeva izostale su "velike" estradne zvezde. Građane će u većini mesta uglavnom zabavljati lokalni bendovi.

-Na Zlatiboru će posetioce zabavljati Sergej Ćetković i trubači Radiše Vitezovića, a Hari Mata Hari na ovoj planini nastupiće 1. januara - rekao je Tanjugu direktor Turističke organizacije Zlatibora Arsen Đurić.

U Priboju će goste zabavljati Amikus bend sa Mlađenom Tošovićem, kažu u turističkoj organizaciji Priboja.

-U Prijepolju će na platou ispred Doma kulture, posle dužeg niza godina, prvi put biti organizovan doček uz Zvezde Granda Miru Selimovića i Vanju Mijatović - kazala je vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Dragana Varaklić.

U susednoj Novoj Varoši neće biti organizovan doček, kao ni u Lučanima, Ivanjici, Gornjem Milanovcu, Bajinoj Bašti i Sjenici, dok će u Čačku na Gradskom trgu nastupiti lokalni bend Dan i noć.

Grad Užice nije organizovao doček, ali će svoje sugrađane obradovati nastupom Željka Samardžića 2. januara. Na ovaj potez, lokalna vlast odlučila se zbog finansijskih ušteda.

-Još uvek nije odlučeno da li će novogodišnji vatromet biti ispaljen na prelazu iz stare u novu godinu, ili uz pesme Željka Samardžića - rekao je direktor Turističke organizacije Užica Boban Perišić.

Autor: S. Antonić

'