AKTUELNO

Beogradski ugostitelji su se potrudili da za svoje goste organizuju nezaboravni provod.

Provod za najluđu noć u glavnom gradu kreće se od 20 do 990 evra.

Foto: Printscreen Youtube

Beogradski ugostitelji su se potrudili da za svoje goste organizuju nezaboravan provod, uz popularne bendove, bogat meni, razne vrste pića...

Foto: Printscreen Youtube

Restorani

U boemskoj četvrti, Skadarliji, cene u restoranima su oko 70 evra, a za taj iznos dobijate kompletan meni u koji ulaze hladno i toplo predjelo, kao i glavno jelo i dezert. Što se pića tiče, u pojedinim restoranima u cenu ulazi sve domaće (alkoholno i bezalkoholno piće), dok se u drugim uračunava samo piće dobrodošlice.

Muzički repertoar, takođe, zavisi od restorana do restorana. Tu su, naravno, nezaobilazni tamburaši i trubači u ponoć, a prema rečima ugostitelja kapaciteti su do pola popunjeni.

Foto: Printscreen Youtube

Ako se odlučite za neki od beogradskih restorana cene su "šarolike" i kreću se od 30 do 70 evra u zavisnosti u kom delu sale sedite.

Što se pića tiče u cenu ulaze vodka, vinjak, vermut, gorki list, rakije (šljiva, dunja i kajsija), pivo, crveno i belo vino, roze, bistri i gusti sokovi, gazirana i negazirana voda...

Meni se sastoji od hladnog predjela, glavnog jela i variva ili krompira i dezerta.

Ekskluzivna pića se dodatno naplaćuju, a goste će zabavljati brojni popularni domaći bendovi.

Foto: Printscreen Youtube

Splavovi

Pojedini Beograđani Novu godinu tradicionalno dečekuju na brojnim beogradskim splavovima, pa su skoro svi ugostitelji za svoje goste pripremili program.

Za ljubitelje nešto drugačijeg provoda, brojni beogradski splavovi pripremili su raznovrsnu vrstu zabave, a cene se kreću od 15 do 400 evra.

U cenu su na pojedinim splavovima uračunata samo domaća pića, dok se na pojedinim naplaćuje samo ulaznica, dok se piće regularno naplaćuje. Takođe, kao i u restoranima, cena zavisi od mesta sedenja. Najjeftinije je mesto za šankom (30-40 evra) dok se zakup separea naplaćuje čak i do 400 evra.Na pojedinim splavovima uz ulaznicu mora da se plati i rezervacija stola.

Kafane

Cene u kafanama se kreću od 20 do 40 evra, muzički repertoar je šarenolik - od poznatih pevača i bendova do di-džejeva.

Meni je raznovrstan, u cenu, uglavnom, ulaze sva domaća pića.

Foto: Printscreen Youtube

Klubovi

Cene u klubovima kreću se od 2000 dinara do 990 evra u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. U cenu od 990 evra uračunato je 12 ulaznica, tri šampanjca i jedna premium boca.

Bez obzira da li ćete 2017. dočekati u nekom od prestoničkih klubova, splavova, restorana ili ćete se pak odlučiti za kućnu varijantu, portal Pink.rs vam želi srećnu i uspešnu Novu godinu.

Č.N.

#Beograd

#Nova godina

#Restoran

#cene

#kafana

'