AKTUELNO

Detalji programa tek će biti otkriveni, ali ono što je najavio Damir Handanović, obećava bogat i kvalitetan sadržaj i odličan provod.

Srbija, pa tako i njena prestonica, tokom čitave godine vode računa o programima za najmlađe, a posebno bogata ponuda očekuje se sa početkom "Beogradske zime" koja traje puna tri meseca - od 15. decembra do 1. februara.

Direktor Centra beogradskog festivala Damir Handanović najavljuje predstave za decu i roditelje, filmove na otvorenom, Božićno selo, kao i spektakularan doček Nove godine koji do sada nije viđen u Beogradu.

Decu očekuju mnogi koncerti, radionice, muzički festivali...

Kako kaže direktor Centra beogradskog festivala Damir Handanović, briga o najmlađima obećana je od strane vlasti koja, kao i inače, i za razliku od drugih, ispunjava svoja obećanja.

- Briga o najmlađima deo je državne politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Zato od 15. decembra, kada počinje "Beogradska zima" imamo mnogo najavljenih sadržaja koji će trajati sve do 1. februara i koji su namenjeni deci - rekao je za Pink Handanović.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Kako je najavio, na Trgu Nikole Pašića biće organizovan program "Deca pomažu deci", nastupaće dečji horovi, biće organizovane radionice za decu, uključujući i decu sa posebnim potrebama.

- Jako smo obratili pažnju na to da sadržaj za najmlađe ove zime bude bogat. Trudimo se da uvek nadmašimo sebe i ispunimo očekivanja, kako roditelja, tako i dece - kaže Handanović.

#Beograd

#Damir Handanović

'