AKTUELNO

U saopštenju se navodi i da je i dalje na snazi zabrana za šlepere i kamione na više deonica u Srbiji, na putevima IIa i IIb reda.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je večeras da se u toku dana saobraćaj nesmetano odvijao, kao i da nije bilo zastoja u saobraćaju vozova.

Kako se navodi u saopštenju, na stanici u Novom Sadu polomila se šina na 4. koloseku, a dežurne ekipe su sanaciju odložile za petak, 13. januar.

Ministarstvo podseća da je i dalje na snazi obustava plovidbe na Tisi, kao i na kanalima Bečej-Bogojevo od Bečeja do Vrbasa, Vrbas-Bezdan, Bačka Palanka-Novi Bečej, Kikindskom i kanalu Zlatica.

Zabrana plovidbe i dalje važi na Savi kod Sremske Mitrovice i Šapca, kao i na Dunavu od bezdana do Kladova, kao i od Kladova do Đerdapa II.

Avio saobraćaj se odvijao nesmetano, navodi se u saopštenju i dodaje da je na pojedinim letovima beogradskog aerodroma bilo kašnjenja zbog meteorološke situacije na odredišnim ili polaznim aerodromima. Na niškom aerodromu saobraćaj se odvijao bez smetnji.

S. P.

#Ministarstvo građevinarstva | saobraćaja i infrastrukture

#Put

#Sneg

'