AKTUELNO

Mučim muku jer ne znam šta da kupim Filipu za Novu godinu. Budući da nam je i godišnjica, moraću da mu uzmem dva poklona - rekla je pevačica za Pink.rs.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović nedavno su bili na putovanju iz snova, a ono je definitivno došlo kao šlag na tortu za jednu i više nego uspešnu godinu za ovaj mladi par. Pevačica je još pod utiskom svega što je videla i doživela u Dubaiju, Hong Kogu, Tajlandu i Rimu, a sa čitaocima našeg portala podelila je svoje impresije koje nosi sa nedavnog putovanja.

- Bilo je mnogo lepo i zaista nezaboravno. Moram da se zahvalim Filipovoj porodici koja nas je tamo odvela i to putovanje ćemo zauvek pamtiti. U Rimu je bilo prelepo, Filip i ja mnogo volimo taj grad. Tamo smo se osećali najprijatnije. Iako smo proveli samo jedan dan, mi smo ga lepo iskoristili, šetali smo i obišli mnoge znamenitosti. Na Tajlandu i u Hong Kongu nismo nikada bili i stvarno smo se oduševili. Kao destinaciju za medeni mesec izabrala bih neku egzotičnu, možda baš Tajland - otkriva Aleksandra za Pink.rs.

Pevačica je sa Filipom ljubavnu romansu otpočela pre tačno godinu dana, a kako kaže, budući da ide Nova godina moraće da mu kupi dva poklona. S druge strane, Živojinović je Aleksandru, još dok su boravili u Rimu, iznenadio lepim poklonom za godišnjicu veze.

Mučim muku jer ne znam šta da mu kupim za Novu godinu. Budući da nam je sada i godišnjica, moraću da mu uzmem dva poklona. Kad god pitam Filipa šta mu treba, on kaže ništa, a i ja sam takva. Moraću da ga povedem sa sobom u šoping, pa da on sam odabere. Filip je meni već kupio poklon. Kada smo bili u šopingu u Rimu ja sam htela da kupim sebi jednu lepu tašnicu, međutim to je uradio on i to mi je bio poklon za godišnjicu - kaže Prijovićeva kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

U dom popularnog para nedavno je ušao još jedan član. Reč je o pomerancu kojeg Aleksandra i Filip tretiraju kao svoje dete i od kojeg se ne odvajaju.

- Kad smo uzeli psa, Filip me prva tri dana bukvalno nije pogledao. On se budio, gledao gde je pas, da li spava. Filip veoma brine o Alfiju i mnogo smo ga zavoleli. Kad smo ga dobili ja nisam mogla da spavam od sreće. Generalno obožavam pse, i moja mama ima jednog maltezera, a mi smo hteli jednog malog da može svu da ide s nama i zbog toga smo uzeli pomeranca. Ispunila sam sebi želju i mislim da ljudi koji vole životinje ne mogu da budu loši - kaže pevačica.

Prijovićeva je otkrila i da se sa izabranicom Filipovog brata, Stefana Živojinovića - Doroteom lepo slaže, a na nju nema nijednu zamerku.

- Dorotea i ja se odlično slažemo. Ona je toliko divna devojka, da ja stvarno nema reči. Mi smo se odmah skontale i baš mi je krivo što nećemo ove dane pred Novu godinu i praznike provesti zajedno jer ja imam mnogo poslovnih obaveza. Jedva čekam da se za Božić družimo opet. Stalno se čujem sa Doroteom, ona i Stefan su divan par - kaže pevačica.

Prijovićeva vredno radi na svom prvom albumu koji će svetlost dana ugledati sredinom naredne godine, a pre toga će svoje verne fanove obradovati novim singlovima.

Moj prvi album izlazi sredinom 2017. godine i neizmerno sam srećna zbog toga. Pre albuma ću objaviti i dva singla, a ko god ih je čuo oduševio se. Posebno mi se dopada pesma koju snimam trenutno i ne mogu da dočekam da ugleda svetlost dana. Mislim da će to biti moja najbolja pesma do sada.

Foto: Pink.rs

Aleksandra će Novu godinu dočekati radno, na nastupu u jednom beogradskom lokalu, a Filip će biti pored nje i tada, da joj u ponoć prvi čestita ulazak u 2017. godinu. Prijovićeva nam je otkrila šta će svojim najmilijima, pa i sebi poželeti kada se kazaljke na satu poklope 31. decembra u ponoć.

Moja želja će za svaku narednu godinu biti ista. Jedino važno mi je da moja porodica bude zdrava i srećna i ja ću biti zadovoljna. Kada smo zajedno sve je lako, sve se može. Nema nekih specijalnih želja, meni su oni na prvom mestu. Što se tiče posla, želela bih samo da se sve nastavi ovako kako je krenulo i sve će biti kako treba. Zbog posla sam morala da se odvojim od porodice, ali gledam da svaki slobodan trenutak iskoristim kako bih se videla sa njima. Mislim da je to najbitnije i sebi želim da sam u 2017. godini što više sa njima, da što više vremena provodim s porodicom jer sam i ja tada srećnija. Ja nemam brata, sestru, a ni moja majka nema veliku rodbinu. Imam samo majku, oca, baku i deku i oni su mi najvredniji na svetu. Nemam drugih želja osim da su oni zdravi i srećni i da smo zajedno.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Nova godina

#Poklon

#Veza

#godišnjica

#pevačica

'