AKTUELNO

Pevačica nastupa za Novu godinu i priznaje da je prezadovoljna proteklom.

Nataša Bekvalac, koja je ove godine izdala najuspešniji album u dosadašnjoj karijeri i koja je saznala da će u 2017. postati tetka po četvri put, otkrila je za portal Pink.rs ime svog sestrića, ali i mnogo druge detalje o kojima do sad nije pričala.

Kako si zadovoljna ovogodišnjim albumom?

- Ja sam bila zadovoljna čim sam ga završila. Mnogo je važnije kako je primljen kod publike, a moji nastupi pokazuju da je ovo najbolji album koji sam uradila u svojoj karijeri, da je album koji slušate od početka do kraja, da je album koji je definitivno ženski. Radili smo ga iskreno, ne trudeći se da pratimo trendove i one stvari koje, žargonski rečeno, „prolaze“, pa se rade planski. Ja generalno volim sve što je retro, pa sam otišla u drugu krajnost. Ljudi su svirali instrumente, napravljen je svirački album i dok su me ubeđivali da je to potpuni promašaj, ja sam slušala svoje srce i uradila ono što osećam.

Novu godinu će provesti radno, ali će zato praznike posle nje iskoristiti da se posveti porodici.

- Nastupam za Novu godinu i posle mi treba odmor, da malo budem kod kuće, u pidžami, da kuvam, da se relaksiram.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Voliš da kuvaš? Šta najbolje spremaš?

- Volim da kuvam. Generalno spremam zdrave stvari, volim da se moja porodica i dete zdravo hrane. Uvek je to dobra riba, puno povrća i voća. Ne preterano kuvanje, već lagano spremanje hrane.

Pošto sad imaš mnogo obaveza oko promocije novog albuma, kako ti i Ljuba uspevate da uskladite svoje vreme i budete zajedno?

- Kod nas postoji puno razumevanja i veoma mnogo kompromisa. Kada kuću dobro postavite u samim temeljima, onda i kad se razbije neki prozorčić može da se popravi, ali ako je obrnuto, onda je to zeznuto. Bitan je dobar start, apsolutno poverenje, vera jednog u drugog, kao u čoveka. Ja znam da je on srećan kad je profesionalno ostvaren, on zna da ja ne mogu biti srećna ako nisam na sceni. Partnerima, ako su iskreni i ako suštinski vole jedno drugo, je najvažnije da partner bude srećan. Potpisali smo za ceo život, biće vremena, bićemo zajedno.

Kad je čula da će po četvrti pu postati tetka, nije mogla a da ovu radosnu vest ne objavi na društvenoj mreži Instagram.

- Kristina je poludela kad je videla. Malo se naljutila, ali trudne žene se baš ljute na gluposti, tako da moram biti jako pažljiva – rekla je Nataša i ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila da će se dečak zvati Luka.

Da li si sujeverna i pošto već nastupaš za Novu godinu, da li ćeš nositi crveni donji veš?

- Malo sam sujeverna, ali neću da nosim crveni donji veš u novogodišnjoj noći – rekla je pevačica kroz smeh.

Autor: V. T.

#Kristina Bekvalac

#Nataša Bekvalac

#Nova godina

'