AKTUELNO

U decembru ponovo idem u Kanadu jer ću tamo pevati za Novu godinu. Posle toga planiram da uzmem kartu u jednom pravcu i da se nikad više ne vratim u Srbiju, rekao je pevač.

Bivši supružnici, Sonja Vuksanović i Željko Šašić, sada su se ponovo našli na sudu, a njihov slučaj dobiće, čini se, neverovatan epilog.

Naime, Sonja je pevača tužila zbog neisplaćene alimentacije ćerki Sofiji, a Željko, razočaran tokom suđenja, planira da napusti Srbiju!

Foto: Željko Šašić, Foto: Kobra

On je nedavno mesec dana boravio u Severnoj Americi, a slobodno vreme između nastupa iskoristio je da se raspita o tamošnjem životu.

Zbog svega toga, shvatio je da bi u Kanadi mogao da nastavi svoj život.

- Smučilo mi se da se razvlačim po sudovima i čvrsto sam rešio da napustim svoju zemlju. U decembru ponovo idem u Kanadu jer ću tamo pevati za Novu godinu. Posle toga planiram da uzmem kartu u jednom pravcu i da se nikad više ne vratim u Srbiju - rekao je Šašić.

Foto: Željko Šašić, Foto: Pink.rs

Njemu se dopada takav način života, zbog čega će svoju adresu boravka promeniti za stalno.

- Sviđa mi se kako ljudi tamo žive. Potrudiću se da se što bolje snađem u toj uređenoj zemlji. Imam prijatelje koji će mi u tome pomoći - ispričao je popularni pevač.

Oni koji znaju za taj plan, smatraju da Željko odlaskom u Kandau želi da pobegne od obaveza koje ima prema ćerki i narednih ročišta.

- Sve je moguće. Ali o tome ću pričati tek kad se preselim. Nervira me to što sam bio ubeđen da je istina na mojoj strani. Nažalost, to poslednje ročište nije bilo u moju korist i to mi je pokazatelj da treba da odem odavde. Pisaću vam pisma duga iz Kanade. Imaću dovoljno vremena da uživam na svežem vazduhu, pa će mi inspiracija sama doći - rekao je Željko.

Foto: Željko Šašić, Foto: Pink.rs

Podsetimo, Sonja je podnela krivičnu prijavu protiv Šašića prošle godine.

Presudom o razvodu, pevač je bio u obavezi da ćerki Sofiji mesečno daje 618 evra, ali prema tvdnjama sadašnje supruge Ace Lukasa, on to ne radi.

Foto: Sonja Vuksanović, Foto: Andrej Nihil

Foto: Sofija i Aca Lukas, Foto: Instagram printscreen

Do dana podizanja tužbe, Željko je ćerki dugovao oko 20.000 evra, a od tri do sada održana ročišta, Šašić se pojavio samo na jednom.

Autor: M. Đurović

'