AKTUELNO

Sebi zamera reči koje je izgovorila Slobi.

U toku svađe sa svojim još uvek oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario sa Lunom Đogani, blogerka je rekla pevaču kako joj je uništio život. Zašto je to Đoganijeva izjavila, kao i svi detalji ove svađe, zanimali su gledaoce rijaliti programa "Zadruga", na čija su pitanja odgovarali stanari prošle noći.

Foto: RTV Pink

Mi smo imali danas razgovor o tome. Ja se kajem zbog toga što sam rekla. Filip me je izgrdio zbog toga. Ja imam veliki problem što mi je jezim brži od pameti. Rekla sam mu to. Rekla sam mu da je uništio život meni, njoj i njemu. Mnogo sam teško to podnela, da nju gledam u takvom stanju - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Foto: RTV Pink

Blogerka je u nastavku iznela i svoje stavove o Slobodanu Radanoviću, za koga je rekla da je on nešto najbolje što je srela u svom životu.

Foto: RTV Pink

On je meni ulepšao život. Nikada bolju osobu u životu nisam upoznala. On je uradio to što je uradio, to je njegovo, ali on je dobar čovek. Ima dobro srce, ja to najbolje znam - pričala je Đoganijeva.

U donjem video-prilogu pogledajte kako je izgledala ova situacija.

PROČITAJTE: LUNA PREKLINJALA SLOBU DA RASKINU: Ajde, izgovori to više! Pogledajte kako se završio razgovor Đoganijeve i Radanovića! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'