AKTUELNO

Slobi nije bilo svejedno zbog svega što je njegova još uvek zakonita supruga izgovorila.

Takmičari su u toku noći imali prilike da gledaju video - klipove u kojima su svi mogli da vide šta su jedni o drugima govorili iza leđa, a ono što je bila najaktuelnija tema u proteklih nekoliko dana jeste razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani.

U jednom od klipova moglo se čuti kako je Kija nekoliko puta izgovorila da joj je teško zbog svega, a sve je prštalo od njenih emocija. Slobodan Radanović je nakon toga ostao u čudu, ali je ipak odlučio da to prokomentariše.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jednostavno, ja sam je mnogo povredio i meni je neshvatljivo da ona izgovori neke stvari, iskreno, ja ne osećam tako. Ne znam zbog čega je rekla, možda ona mene voli kao čoveka i dalje, ali zaista...ne znam zbog čega sada takva izjave - rekao je Sloba.
Ja sam o Slobodanu pričala milion puta sa Anom, ne može sve da se vidi. Ja kad sam došla ovde i kad sam govorila to što sam govorila naravno da nisam rekla šta je on sve meni učinio. Te vrline su svuda, a sve najgore izađe iz mene uvek, a o njemu sam lepše stvari govorila i sve što sam rekla stojim iza toga - dodala je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani su raspravljali o svemu što su ukućanke govorile, a onda je ona nastavila sa svojim izlaganjem.

Ona je meni ispričala neke situacije, ja to nisam znala. Baš smo dugo pričale i to da me gledao, a ja sam doživela to što sam doživela nije on. Ja iskreno govorim ono što mislim i to je to. Imam i te kako lepe reči za njega, ali kad se setim šta se desilo teško mi je da nešto izgovorim i to je to

Slušajući sve o čemu su Sloba i Kija govorili, Lepi MIća je ostao zatečen zbog toga što njihova priča polako, ali sigurno kreće drugim tokom i da su Kristinine emocije su konačno isplivale na površinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije mi jasno sada šta je istina, ono što je bilo pre četiri meseca ili sada? Kristina je rekla da mu nikad ne bi oprostila. Ja bih voleo da ona je ona mene lagala četiri meseca i da je ovo istina. Svi su govorili o meni da sam budala i da sam lud, ali nemoguće je da je njoj dečko Andrija. On je njoj samo dobar prijatelj, dogovorili se da bi mu ona terala kontru, ona nije mogla da prestane da ga voli, a nije ni on posle pet dana! Ne bi ona ušla ovde! Ja ti opraštam sve, nema nikakvih problema, ako je ovo borba za svog muža svaka čast! - Lepi Mića.

Detaljno o svemu možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sloba Radanović

'