AKTUELNO

Nije mogao da veruje da je zbog toga izgovorila teške reči.

Pčelar Miki Đuričić i njegova ''nezvanična'' lepša polovina, Suzana Perović prolaze kroz teške trenutku jer i dalje od javnosti kriju svoje emocije. U toku dana je došlo do rasprave zbog banalne stvari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzana je zamerila Đuričiću to što je on nju zamolio da spremi i odnese obarene kobasice nominovanim zadrugarima koji sve do večerašnjeg izbacivanja borave u zatvoru u okviru Zadruge.

Pre pola sata sam ti rekla da mi je teško. Šta me briga ko će šta da radi ovde. Ne interesuje me. Ma ti si sjajan i uvek u pravu. Izvini molim te što ti se obraćam, izvini molim te što te ne čujem. Izvini molim te što sam sebična, što im ne dam sve što imam... - govorila je nervozno Suzana, a onda je Miki u šoku dodao:
Šta ti je, samo sam ti rekao to onako. Kako tako uvek imaš cilj da mene napraviš krivim. Pustiću te da se dereš na mene, da se okrene cela priča da sam ja kriv za nešto - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta sam ja tebi ovde, služavka? Tebi i njima da donosim kobasice!? To nije moj posao. Ustani pa uradi, mislim ne razumem. To mi smeta. Ima da se derem, u pravu sam! - vikala je Suzana.

Oglasio se znak da je pismo Velikog šefa stiglo, pa se rasprava privela kraju između njih dvoje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'