AKTUELNO

Milioni gledalaca Televizije Pink oduševljeni su talentom dečaka koji je svojim muzičkim talentom baš sve ostavio bez teksta.

Petogodišnji Beograđanin Ljuba Stanković, jedan od najzapaženijih učesnika "Pinkovih zvezdica", muzičkog takmičenja Televizije Pink, izrazio je želju da upozna svog muzičkog uzora Sašu Kovačevića, a san mu se samo nekoliko dana kasnije ostvario u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Posle dirljivog susreta dečaka o kojem mesecima unazad bruji region i jednog od najpopularnijih pop pevača na našim prostorima, Kovačević je izrazio želju da Ljubu još bolje upozna te ga je, zajedno s ostalim članovima njegove porodice, ugostio u svom domu u Zemunu.

Foto: Privatna arhiva

- Oduševljen sam energijom, emocijom i vaspitanjem ovog mladog i divnog momčića! Proveli smo prelepo popodne i mogu poželeti svu sreću malom Ljubi i njegovoj preslatkoj sestrici kako u daljem takmičenju, tako i u budućoj karijeri! Veliko poštovanje roditeljima ove divne dečice - oduševljen je bio Saša koji je svoje impresije odmah podelio sa fanovima, a isto je učinio i Ljuba.

Nakon što je objavio fotografije sa svojim idolom, ovaj petogodišnji dečak podelio je sa fanovima na Instagramu i snimak emotivne interpretacije Sašine pesme "Živim da te volim". Pinkovu zvezdicu, koja je uživo otpevala zahtevnu baladu, Saša je pratio na klaviru, a video koji će rasplakati milione fanova koje je Ljuba stekao učešćem u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima pogledajte u nastavku:

D. T.

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'