AKTUELNO

Oduševila sve svojim talentom!

Zoki Šumadinac oduševio je sve zadrugare svojim nastupom na žurki koju je organizovao Veliki šef, a posebno im se dopao njegov hit "Autotjun". Upravo zbog toga, Bane Čolak, Mina Vrbaški i Dorotea Jovanović odlučili su se da na večerašnjoj "Zadrugoviziji" nastupaju uz tu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea, Mina i Bane u najoriginalnijem izdanju doneli su pesmu internet senzacije pred publikom. Pred svojim bivšim dečkom, koji je večeras bio u ulozi stručnog žirija, Nemanjom Đerićem Đeksonom, Mina je odigrala vreli ples poznat kao tverkovanje. Oni su večeras nastupali četvrti, a nastup je zasmejao sve prisutne. Kako je nastup izgledao, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Članovi stručnog žirija izneli su svoje mišljenje o njihovom nastupu.

Ja to gledam svaki dan, ako misliš na tverk. Ali ako misliš na Minu, ja sam čovek zaljubljen, ne razmišljam u tom smeru, ali ona je jedina u Zadruzi koja je znala da tverkuje, ostale devojke nisu znale. Dorotea je super radila, doduše ništa. Čolače, mislim, ono, pokisao si, nisam ironičan. Bolji si od Zokija - bio je iskren Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Trebale ste da napravite neku foru isto, kao Šumadinac, vidi se Mina da si se zaista potrudila. Bilo bi zanimljivo da ste se isto obukle, ili da i ti Dorotea tverkuješ - bila je kratka Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da kažem da nikada lepših devojaka u rijaliti programu. Ja ne mogu da ocenjujem pevanje, izabrao si pesmu koja se ne peva. Što se tiče tverkovanja, Mina je odnela šou - izjasnila se Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne pripadaš ovde Dorotea, ti si kao cvetić jedan, Mina je odnela šou. Mina je seksepilna, a ti si jedna romantična devojčica, kao da si spuštena ovde. Dobro, ti si našla svoj stil, Bane je bio super, za mene ste prošli - bila je opisna Nada.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Bane Čolak

#Dorotea Jovanović

#Mina Vrbaški

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'