AKTUELNO

Svojim talentom iznenadio je baš sve učesnica emisije "Izvedi me".

Tomić Nebojša (36) iz Beograda poslednji takmičar u večerašnjoj emisiji ''Izvedi me''. Ni jedna devojka nije pritisnula crveni taster, a on je zapisao ime devojke koja mu se dopala.

Foto: TvPink Printscreen

- Bavim se gipsarskim radovima. Za sebe mogu da kažem da sam ambiciozan i hrabar. Za mene je ljubav kada se devojka žrtvuje u vezi i kada imam poštovanje. Ne pokazujem ljubomoru i zbog toga neke devojke misle da mi nije stalo do njih zbog toga. Devojke ću birati na osnovu njihovih odgovora. Moj životni moto je - vredan i uporan.

Foto: TvPink Printscreen

Ni nakon priloga, Nebojša nije dobio ni jedan crveni taster.

- Fin i ozbiljan momak. Ništa ja tu ne bih dirala osim možda neke tetovaže - rekla je Maša.

Foto: TvPink Printscreen

- Celokupno gledano mislim da ću sam jedina devojka koja će reći, a to je da si previsok. Nekako si mi vanila. Treba mi tu nešto da malo reži - kazala je Olga.

Foto: TvPink Printscreen

Nebojša je odlučio da pokaže svoj talenat, pa je stavio kecelju oko svog struka i počeo da sprema hranu. On je odlučio da umesi hleb. Nijedna devojka nije pritisnula crveni taster dok je Nebojša mesio hleb.

Foto: TvPink Printscreen

Andrija se ponudio da on gasi devojke jer su takmičaru bile ruke od testa. Nebojša je ostavio Ivanu i Kristinu. Nakon što mu je Andrija rekao da jedna od njih dve voli lagodan život u kom ne voli ništa da radi, takmičar je odlučio da izvede Ivanu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#emisija

'