AKTUELNO

Nije joj ni malo lako.

Pevačica Aleksandra Prijović moraće da napravi malu pauzu u karijeri i napusti scenu na neko vreme zbog ozbiljnog problema.

Foto: Pink.rs

Naime, folk pevačici lekari su rekli da može da ostane bez glasa ukoliko nastavi da nastupa ovim tempom.

Zbog toga, Aleksandra je odlučila da se na neko vreme povuče.

Pročitajte još:ŠTA ĆE REĆI ŽENA?! Sloba Radanović IZA KAMERA uhvaćen sa OVOM UČESNICOM! (FOTO)

Foto: YouTube screenshot

- Aleksandra je trenutno jedna od najtraženijih pevačica, a kako se nikada nije libila posla, prihvatala je bukvalno svaku ponuđenu tezgu, a pozivi su učestali posle objavljivanja njenog albuma ''Testament''. Pevala je skoro svake večeri ovog leta, a poznato je da se ne štedi na nastupima, pa nije ni čudo što je glas počeo da joj škripi - kaže izvor blizak pevačici, i dodaje da se ona veoma uplašila zbog tegoba sa glasom i da je odmah otišla kod lekara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je mlada, puna energije i ranije nije imala sličnih problema, međutim, lekar joj je rekao da se pucanje glasnih žica pre ili kasnije dešava svima koji ih preopterete, a pevači su tu u najvećoj opasnosti. Ako situacija izmakne kontroli, jedino rešenje je operacija, čiji je rezultat uvek neizvestan jer se nikad ne zna da li će raspon glasa i boja glasa posle nje ostati isti. Osim toga, za vreme oporavka ne sme ni da se govori, a kamoli da se peva. Srećom, Aleksandrina situacija nije toliko dramatična, ali ona je rešila da ništa ne prepušta slučaju i da problem saseče u korenu - ističe izvor blizak Prijovićki.

- Tačno je da imam problem sa glasom, nije ništa strašno, ali bolje sprečiti nego lečiti, tako da ću malo pauzirati sa nastupima - izjavila je Aleksandra.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'