AKTUELNO

Nije im ni malo lako.

Stiglo je i treće pismo učesnicima "Zadruge", a reči Velikog vođe ovaj put uspele su da mnoge izbace iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

- Dragi Zadrugari, neophodno je da Vođa jasno i glasno pročita koji učesnici su platili kaznu zbog zabranjenog pušenja, a koji su učesnici su pušili prethodne večeri u kazinu. Oni koji nisu platili kaznu, biće im odbijeno u toku raspodele budžeta za sledeću nedelju - počeo je sa čitanjem pisam Marko Janjušević.

Foto: TvPink Printscreen

- Vođa je taj koji odlučuje ko će od vas bizi i za šta zadušen. Jedini Vođa od Velikog šefa dobija veći novčani budžet. Što se tiče skakanja u bazen, ukoliko bilo ko to bude uradio ponovo biće kažnjen sa nedeljnim budžetom.

U toku nabrajanja ko je u Zadruzi pušač, a ko ne, Vođa je naglasio da Maca i Anđela Veštica ne puše cigarete.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:Može da joj BUDE UNUKA, ali je ipak rešila da joj OČITA BUKVICU pred svima: Žiža ponovo GRCALA U SUZAMA! (VIDEO)

- Anđela ne puši cigare - rekao je Marko, a pevačica se istog trenutka iznervirala i počela da urla na njega.

Foto: TvPink Printscreen

- Sram te bilo, stidi se! Šta kao svi ne puše, a Anđela ne puši cigare? Sram te bilo! Znaš koji si ti autoritet? E znaš kako ću te slušati? Kako mi se to obraćaš? - vikala je Anđela aludirajući na to da joj ne pada na pamet da sluša Vođu.

Nakon toga, Marko Janušević počeo je da raspodeljuje poslove, a Smilja se ponovo pobunila, međutim ostali učesnici nisu obraćali na nju.

Autor: Pink.rs

#Anđela Veštica

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'