AKTUELNO

Nije joj bilo ni malo lako.

Objavljen je sadržaj pisma koje je dve godine pre svog samoubistva, Džimiju Keriju napisala Katriona Vajt. U njemu glumica optužuje za mentalno zlostavljanje, kao i to da joj je preneo polnu bolest i terao da uzima kokain.

Foto: Printscreen Youtube

- Volela sam te pa sam stalno očekivala Džekila, a dobila sam Hajda. Želim da mi se izviniš što si mi preneo polnu bolest, jer ti je stalo, ne zato jer moraš ili jer ti to govore advokati. Ne želim tvoj novac i znam da će mi ovo pismo naškoditi na sudu no imam potrebu da ti kažem da bih volela da ti je stvarno stalo - deo je pisma koje je šminkerka napisala glumcu.

Sa američkim komičarem započela je emotivnu vezu 2012. godine, a nakon što ju je navodno , zarazio herpesom i HPV virusom, prekinuli i šminkerka ga je zbog toga i tužila. Iako je dugo poricao, Keri je kasnije priznao i isplatio joj veću sumu novca, nakon čega su se i pomirili.

Foto: Printscreen Instagram

Zbog njegove ''upletenosti i odgovornosti'' za njenu smrt Kerija su tužili Katrionini bivši suprug i majka.

Džimi koji je na povorci nasio kovčeg u kom je bila Katriona, a nakon optužbi da je on kriv za smrt svoje drage, on je od šminkerkinih tražio trostruku svotu novca koju je on pre oko tri godine dao njoj.

Pročitajte još:ZBOG OVOGA SU SVI GLEDALI U NJU: Monika Beluči ZABLISTALA na crvenom tepihu! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Da bi dokazali da je Keri upleten u šminkerkino samoubistvo, objavili su pismo koje je ona napisala dve godine pre smrti na svom iPadu.

- Učinio si i neke dobre stvari za mene, zato sam te i zavolela, no upoznao si me i sa svetom pristitutki, droge i bolesti. Ne želim da neka druga devojka nakon mene prolazi kroz to - napisala je ona izmeđuo ostalog.

Foto: Printscreen Instagram

Vajt je navodno htela da je Keri oženi kako bi dobila američko državljanstvo uz svoje Irsko. Kada je on to odbio, ona je pretila da će se ubiti, a u međuvremenu se udala za Marka Burtona kako bi dobila zelenu kartu.

- Bio sam zaslijepljen svojim osećajima i tugom nakon njene smrti i nisam video da mi njeni najbliži spremaju klopku – bio je Kerijev komentar na sve što se izdešavalo.

Autor: Pink.rs

#Beti Vajt

#Keri Grant | Cary Grant

'