AKTUELNO

Sudeći po njegovim izjavama, dvadesetpetogodišnji Beograđanin će svoju devojku iz emisije "Izvedi me" najverovatnije odvesti u kafanu.

Drugi po redu takmičar u emisiji "Izvedi me" bio je dvadesetpetogodišnji Aleksandar iz Beograda koji, kao i njegov prethodnik u večerašnjoj emisiji, nije dobio nijedan crveni taster na samom početku.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija se nije promenila ni posle predstavljanja putem video poruke.

Volim da izlazim, da treniram karate, idem u kafane i na fudbal - otkrio je Aleksandar, između ostalog, u video snimku, što je naišlo na dobru reakciju devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, čini se da je veću pažnju privukao njegov prijatelj, koji je u snimku otkrio nešto više o takmičaru.

- Drug ti je dobar ovaj sa snimka, ovaj što te trenira. Drug je odličan - primetila je Ana, ali ju je Aleksandar razočarao informacijom da izvesni Đorđe već ima devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Svi u studiju primetili su njegovu opsednutost kafanom, a onda je usledilo pojašnjenje.

- Volim kafanu. Ona mi je filter, obožavam Tomu Zdravkovića. Mislim da ne mogu bez kafane. Kad popiješ, čoveče, deset rakija... Dobro, ne deset, da ne sluša moja keva - rekao je on i nasmejao sve devojke, što nije uspeo onda kada je, po sopstvenom priznanju, ispričao glup vic.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Vic je totalno nezanimljiv - rekla mu je jedna od devojaka, nakon čega je došao njegov red za pritiskanje crvenih tastera. U igri je ostavio Magdalenu i Kristinu, a na samom kraju se, ipak, odlučio za Kristinu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Izvedi me

#Televizija Pink

#Toma Zdravković

#kafana

'