AKTUELNO

Nastup Slavka Jekića iz Beograda u emsiji "Izvedi me" ostaće upamćen po mnogo čemu.

Posledji takmičar za večeras u emisiji "Izvedi me" jeste Slavko Jekić iz Beograda. On je svoje učešće započeo na do sada neviđeni način - tokom pesme "Volim, volim, volim žene" grupe "Riblja čorba" Slavko je svakoj devojci poklonio čokoladicu, posle čega je i za voditelja Andriju Miloševića imao zanimljiv poklon, ovog puta mnogo vredniji.

Foto: Printscreen Youtube

On je domaćina nagradio novčanicom od 500 evra, verovatno kako bi mu tokom emisije bio od pomoći prilikom donošenja konačne odluke. Usledilo je njegovo predstavljanje i prvi crveni tasteri.

Foto: Printscreen Youtube

Znam Slavka od ranije, radili smo u nekom butiku i da je neštro trebalo da se desi, desilo bi se tad - otkrila je Kristina, koja je pritisnula crveni taster

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, Slavko se dopao Kaći, koja je odmah za njega imala molbu.

Foto: Printscreen

- Pošto si tako divan, da li bih mogla da te opalim svojom puškom? - upitala je Kaća i nasmejala sve u studiju, a onda izašla na binu i uz pomoć selfi štapa fotografisala se sa mladićem.

Foto: Printscreen Youtube

U video-snimku otkrio je da se bavi akrobatskim plesom, kao i da pomaže drugu u servisu za mobilne telefone, ali i da čuva ovce. Video-prilog nije se dopao ponekim devojkama, koje su nakon emitovanja pritisnule crvene tastere.

Foto: Printscreen

Svaka čast za pristup, ali smatram da po godinama možeš da mi budeš tata i to mi ne odgovara - rekla je devetnaestogodišnja Tanja.

Foto: Printscreen Youtube

I Slavko je pokazao svoj talenat - skinuo je košulju, izveo devojku iz publike i zavrteo je na glamuroznoj sceni, što je oduševilo publiku u studiju, ali i većinu devojaka. Ipak, on je morao mnoge devojke da isključi iz igre i ostavi samo dve.

Foto: Printscreen

Do samog kraja stigle su Melisa i Nikolina, a najviše sreće imala je Nikolina, koju je Slavko noseći izveo iz studija i poveo u izlazak.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'