AKTUELNO

Koren njihovih svađa se pojavio od ranije.

Četvrtak veče je u Beloj kući rezervisano za gledanje snimaka na kojima zadrugari ogovoraju jedni druge i prave spletke. Ove noći učesnici ovog rijaliti programa gledali su klip na kome Zerina Hećo ogovora Aleksandru Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je gledala ovaj snimak Subotićeva je besnela. Zerina je naglasila pred svim zadrugarima šta joj smeta kod Aleksandre, čemu se ona usprotivila.

Ja nisam želela konflikt sa njom. Ja sam joj oprostila sve iz prošlog rijaltija. Neka me pljuje i ogovara, svoje probleme neka reši sama - rekla je besno Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mene stavlja među Mićine mišice. Ja očekujem ovake stvari od nje, ja nju poznajem od ranije. Ja nikoga nisam izdala ni prodala. Smeta mi kada neki pojedinac izdiže sebe. Ona je rekla "svi ste glupi i retardirani, ja sam najpametnija". Meni je ta rečenica zaprala uši. Ja sam njoj to rekla, ona je osula paljubu na mene kako sam ja ljubomorna na nju. Ona je primetila da se ja ne petljam u njenu pricu za Minu i Karađorđa. Ona je rekla da sam se ja gradila na račun nje, a to nije istina, ona se gradila na moj račun - objasnila je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ISPALE MU OČI! Bora SE ZAGLEDAO U BLONDINE OBLINE, pa priznao: Kao da NIJE IMALA GAĆICE, MENI SE TO SVIDELO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'