AKTUELNO

Žestoka svađa zadrugarki.

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Naredno pitanje postavio je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević i to Eleonori Miljković koja se sinoć žestoko sukobila sa Stanijom Dobrojvić.

Stanija te je sinoć tokom svađe zvala prostitutkom i optužila te da se mešaš u tuđe veze. Kakvo je tvoje mišljenje o Staniji i konačno da nam ispričaš kakve si poruke razmenjivala sa Tomovićem - bilo je Darkovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Staniju ne poznajem, nisam htela da počnem sukob, ona je rekla da je imala taktiku da uđe u sukob sa mnom. Stigle su mi poruke da će ona da me napadne, ona je poznata po tome što se kači na nekog da bi bila interesantna ako nema vezu. Gledali smo klip kako je Marka uhvatila za zadnjicu na žurki, onda je pokušala da napravi spletku između Davida i Ane. Marko i David se nisu upceli, pa se nakačila na mene kad sam došla. Ja sam rekla da mi je Vlada simpatičan, da imam sve najlepše da kažem o njemu. Ona me je tad napala, iznela stvari da sam prostitutka i tako dalje - rekla je Nora.

Zatim je nastala žestoka svađa između Miljkovićeve i Stanije.

Rekla sam da je glavata fu*a, ne da je prostitutka. Ona ne prodaje telo nego ima k*rvanjske postupke - urlala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je naskakala na oženjene muškarce gola. Ti nemaš pravo da pričaš o moralu - odbrusila je Eleonora.
Pozdrav za Kristijana Golubovića i za "Farmu 6", to vas najviše boli - dobacila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije prava prijateljica, ona neće da im se javi kad izađe odavde. Ja sam se družila sa Majom, grdila sam je nekad, ali nikad za crnim stolom. Stanija je jako dvolična i zlobna osoba - navela je Miljkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si zlo, kriješ se iza te face kao iza stakla. Ti dobro znaš kako su te okarakterisali kada te je Sloba Radanović iskulirao. Treba da te tvoj dečko išutira jer šalješ svakavke poruke na Instagramu. Sloba je bio slobodan ali nije hteo da bude sa tobom. Reci mamici i tatici da si glavata f*fa koja je došla ovde da pravi priču preko Stanije i njene veze. Ona bi da bude starleta, ili će kod madam za guči kese, videćemo gde će koja - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'