AKTUELNO

Svima se žalio na nju.

Dobro je poznato da se Miki Đuričić ponaša kao pravi džentlmen prema svojoj cimerki Rebeki Popović kojoj se uvek nađe pri ruci da joj da nešto od namirnica i da joj spremi hranu.

On ju je tokom noći poslužio cigaretom koju je ona odbila, a kako to Miki nije očekivao, on je počeo da je provocira, pa je od sitnice nastala nova svađa između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Uzela si danas 20 stvari od mene, a sad neće cigare, ti nećeš. Šta se*eš? Uzela si danas bruskete, plazmu. Šta glumiš ribu da nećeš nešto da uzmeš da ti neko nešto ne kaže. Klošarko, hajde šta radiš - vređao ju je Miki.
E baš zbog toga. Nemoj više nikad da si mi se obratio. Nemoj da lažeš - odbrusila mu je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Kad me je nudila kafom, ja sam rekao kafu. Ti kažeš da sam ti rekao da hoću. Reci Nemanja. Žena sve laže, ne priznaje ništa - pravdao se Miki.
Nemoj da pujdaš druge ljude protiv mene. Sutra ćeš da ke*aš za te cigare, sutra ćeš da izmišljaš - rekla mu je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Miki se toliko iznervirao da se požalio svojoj rijaliti drugarici Suzani Perović koliko je Rebeka nekorektna prema njemu.

Prekidam, ne komunicaram sa njom. Ona je veliki lažov. I kada smo bili u najvećoj svađi uvek sam joj davao. Ne ceni ništa, pravi od mene lažova. Ona krene meni da sipa kafu, ja kažem da neću, ona kaže rekao si da hoćeš. Sve mislim da je to njena igra i zajebancija, ali vidim da je ona veliki psiho. Kunem ti se da sam ja veoma korektan prema njoj - pričao je Miki Suzani.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SPREMNE NA SVE! Maja i Dorotea SE SOČNO POLJUBILE, samo da bi dobile OVO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'