AKTUELNO

Nastao haos zbog ovih reči.

Suzana Perović Blondi jutros je u radio-emisiji kod Zorice Marković i Suzane Perović pričala o Marijani Zonjić i tom prilikom istakla da je njen sin Savo Perović poštovao porodicu ove zadrugarke, kao i da ju je Blondi tužila.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka je istakla i da smatra da se Marijana zanela kada je njeno ponašanje u pitanju, kao i da je zaboravila da postoji vreme. Tom prilikom istakla je i da je tužila Zonjićevu i setila se romanse Save i Marijane, kao i komunikacije sa majkom ove zadrugarke.

Samo znam pre ulaska da je Blondi stavila nekoliko poruka. Marijana je bila sa Savom. Znam da se njena majka posle toga javila Blondi i rekla je: "Ako uđeš slučajno u Zadrugu, smakni mi dete od Zorice i Miće. Sramota je, svašta mi se priča po komšiluku" - pričala je Blondi.

Foto: RTV Pink

Kada ju je Drvo pitalo za neku tajnu, ona kaže da ne zna za tajnu i odjednom ona sa Adamom i kao priča se da je Savo član gej populacije. Blondi ti se pomami i uzela fino sve i kulturno, nije želela više da vređa Marijaninu majku i napiše: "Izvinite gospođo, sada je prešla svaku granicu, ja vašu ćerku moram predati sudu". Moj sin je mnogo poštovao tu familiju. Blondi je tužila! - govorila je Suzana o svom odnosu sa Zonjićevom.

Foto: RTV Pink

Posle ovoga nastala je velika frka u dvorištu kada je došlo do svađe između Blondi, Marijane i Sava. Zonjićevoj se nije svidelo ono što je Blondi govorila o njoj. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Blondi

'