AKTUELNO

Nastao potpuni haos zbog ljubavi!

Tokom haos koji je nastao jer je Eleonora Miljković ustala i obelodanila da ju je Mina Vrbaški obmanjivala sa osećanjima prema Aleksa Saviću. Naime, ono što je Miljkovićeva tvrdila jeste da joj je Mina prenela da se i ona sviđa Saviću, nakon što je priznala simpatije prema njemu.

Maja Marinković ustala je i potvrdila Norinu priču, a onda se uključila i Ljuba Pantović koja je otkrila dodatne detalje.

Foto: TvPink Printscreen

Od početka sam uključena u ovu priču, milion puta ona dođe kod mene, ja kod nje. Bila sam odmah upućena u sve. Rekla mi je da se njoj Aleksa sviđa, da nije njegova veza sa devojkom takva kakva je predstavljena nama. Da i on ima simpatije prema njoj i da će kada bude izašao da će rasčestiti sa njom vezu i biti sa Norom. Jeste tako! Da neće da kvari imidž dobrog dečka. Nora nikad ane bi njega nudila keksom, da nije dobila povratnu informaciju - otkrila je Maja.
Ja sam vama odmah rekla drage drugarice, da između vas nema ništa, zbog Marka Markovića. Niko ne raguje na to da Nora spava sa njima u krevetu. Sledeća stvar, ti si treboa da reaguješ i da ne ideš da budeš omiljeni. Mene Aleksandra pita da li je normalno da ona ide u gaćama ispred njega, a ima devojku. Postavljam Nori uporno, što se tiče snova, lagala si. Što se tiče komentarisanja njegove devojke, lagala si. Čim ja postavim pitanje, znači da mi je neko nešto pričao. I komentarisala si devojku, i tvoje snove, sve se poklopilo sa rečenicom koju si rekla Mini. Ti si počela da se smeješ kada sam ja rekla da je Aleksa u skladnoj vezi. Sad na žurki, ti sa Minom, iza ove figure ste se nešto domunđavale, pa ste se posle nešto grlili - ubacila se Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'