AKTUELNO

Zbog igre nastao totalni haos!

Danas su zadrugari igrali zanimljivu pitalicu, ali posledice iste bile su kritične po Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru. Bora Santana bio je tvorac ove igre, a poenta je bila da, između dve opcije, izaberu onog zadrugara sa kojim bi radije bili intimni.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kako je Sanja u jednom krugu imala mogućnost da za se*sualnog partnera bira Nemanju Đerića Đeksona ili Slobodana Radanovića, ona je izabrala Đeksona.

Matora joj je ovo veoma zamerila zbog čega je i nastala svađa između njih dve odmah posle igrice.

Logično je da ćeš reći da bi radije imala s*ks sa Slobom koji te podseća na bivšeg dečka. Daj mi razlog što si izabrala Đeksona? Meni si pričala jednu priču, a sad si rekla da bi se je*ala sa Đeksonom. Ti si zas*ala stvar. Nisi se džabe raspitivala o Đeksonovom ku*cu i o tome kako j*be - pričala je Matora plavuši.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEĐENJE U BELOJ KUĆI: Zadrugari vrištali od sreće zbog ovog poteza produkcije! (VIDEO)

TI nisi normalna, ja nisam kriva što si ti debil. To je bila jedna glupa, retardirana igra, što se ti ložiš? Zar je bitno, to je glupa igra. Mogu da pričam šta god hoću jer smo se sprdali. Svejedno mi je . Ne bih ni sa jednim, ni sa drugim. Ti si glupača, skloni mi se s očiju. Ti si bolesna Jovana, debil bolesni - rekla joj je između ostalog Sanja u naletu besa.

Kako je izgledala ova žustra rasprava između dve zadrugarke pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Nemanja Đerić Đekson

#Sanja Stanković

#Slobodan Radanović

'