AKTUELNO

Imala je zamerku za ponašanje nekadašnje drugarice svoje ćerke.

Dok su roditelji zadrugara postavljali pitanja, mama Mine Vrbaški, Ivana, imala je pitanje za svoju ćerku koje se odnosilo na njenog novog dečka Tomisalava Panića, kao i za Lunu Đogani koja je u lošim odnosima sa njenom ćerkom.

Foto: Printscreen Youtube

Da li si, Mina, svesna da od kada si sa Tomom, sijaš?! Luna, da li imaš pravo da Mini išta zameriš? - pitala je Ivana Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Svesna sam i mnogo mi je drago zbog toga i što imam jednog ovakvog dečka pored mene i da ću još više biti srećnija. I mama nadam se da ti je drago što me vidiš ovakvu - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Na svoje pitanje odgovorila je i Luna Đogani, koja je rekla da misli da nema šta da zameri Mini Vrbaški, kao i da joj nikada nije zamerila na vezi sa sada već bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Ja Minu gotivim, ja i ona imamo neke druge stvari. To nije vezano za Tomu. Verovatno misli da sa joj zamerila što je sa Tomom, a bila je sa Đeksonom, ali to nema veze sa tim. Ja sam se u neke druge stvari razočarala. Ja sa Minom već danima treba da popričam, malo neki dug razgovor da obavim. Danas bih volela da rešimo to - rekla je Luna.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'