AKTUELNO

Imala je ceo spisak, čak i za svoje drugarice.

Dorotea Jovanović imala je pitanje u emisiji ,,Igra istine" za Miljanu Kulić i Mariju Kulić. Jovanovićevu je interesovalo da Marija i Miljana navedu devojke za koje su iznele tvrdnje da se bave prostitucijom, te su Kulićke ustale i napravile opšti haos.

Foto: TvPink Printscreen

Marija, prvu noć kada je Miljana ušla u Zadrugu, sedeli ste pod tremom, Vi, Miljana, ona je izuzetno glasno pričala. Čula sam da je ona navela nekoliko devojaka i uz to rekle da se te devojke bave prostitucijom. Volela bih da navedete sve devojke, bez izuzetaka. Ako se ne sećate, verujem da će Miljana da Vam pomogne da se prisetite - upitala je Dorotea.
Ovo je moje mišljenje na osnovu onoga što sam videla do sada ovde i kakve sam priče čula od spolja, ja ću da navedem devojke - počela je Marija, a onda ju je Dorotea prekinula i pitanje uputila Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Za neke devojke za koje sigurno znam i za koje tvrdim to je velika razlika. Nisi čula ceo tok razgovora, za devojke za koje je dokazano napolju i devojke od kojih su se javljali makroi i pohapšeni, su Sanja Stanković i Ana Korać. To su dame sumnjivog morala, one doduše ni nisu sumnjivog morala, razotkrivene su. A moja pretpostavka, po svemu sudeći, Mina je priznala, ima mnogo gorih devojaka od nje, a ćute. Nora mi nije definisana, sumnjivog je morala, ali nije dokazano. Marijana, iz razloga što sam čula priče i sa Banetom Čolakom. Dorotea, ti, rekla sam da si ti, zbog šipke, zbog starijih muškaraca, tebe sam navela. Dalje, Staniju sam navela, ali sam rekla da za nju nisam čula, ni da ima dokaz, ali da mi nije jasno zbog čega se slika gola i zbog čega je paparaco slika golu, ali mi niko nije rekao da je prostituka. Majo ovde su te prva 4 meseca nazivali simulacija, da ti se v*gina oseća, Bane je to pričao.  - odgovorila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea, Stanija i Eleonora skočile su i napale su Kulićevu, zbog toga što ih je okarakterisala da se bave najstarijim zanatom.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'