AKTUELNO

Atraktivna pevačica prokomentarisala je muzički prvenac svoje nekadašnje suparnice.

Tamara Đurić i Pinkove zvezda Gabrijela Pejčev upoznale su se na seoskom imanju u Lisoviću u šestoj sezoni "Farme", a u početku nisu imale lepo mišljenje jedno o drugoj. Često su se svađale, ali su vremenom izgladile odnose i postale bliske prijateljice u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Lepu Gabrijelu smo sreli na snimanju jedne TV emisije, pa nas je interesovalo kako komentariše prvenac svoje nekadašnje cimerke, budući da je krenula njenim stopama i uplovila u muzičke vode.

Ona je u tom fazonu, nisam ni mislila da će biti narodnjak ili pop pesma. Pretpostavila sam da će to biti neki rep. Taj fazon joj leži, ne vidim je u drugom svetlu. Dosta je uloženo u spot, urađeno je fenomenalno, a ona se dobro snašla u toj ulozi - rekla je Gabi za Pink.rs.

Foto: Miloš Rafailović

Gabi je postigla veliki uspeh zahvaljujući svojoj prvoj pesmi "Ne dam nikom da me zeza", a svoje fanove obradovaće uskoro novom pesmom.

Spremam ono što ste navikli od mene, biće nešto nalik prvoj pesmi. Tražila sam, birala, menjala i ekipa koja sa mnom radi skroz je poludela zbog mene, ali ostala sam dosledna sebi i radi se o brzoj pesmi - rekla je Gabrijela za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević

#Gabrijela Pejčev

#Pinkove zvezde

#Tamara Đurić

'