AKTUELNO

Ne prija joj okruženje u kome je njen bivši dečko.

Otkako je Mina Vrbaški uplovila u ljubavnu romansu sa Tomislavom Panićem, većina ukućana komentariše da njen bivši dečko Nemanja Đerić Đekson ljubomoran, iako on svoja osećanja ne pokazuje.

Ova ukućanka do sada nije dozvoljavala da bilo koji Đeksonov postupak dovede u pitanje njenu vezu sa Tomom, ali tokom prethodne večeri se to promenilo. Njoj je drastično opalo raspoloženje kada su zadrugari odgledali snimak na kome je ovaj ljubavni par vodio ljubav, a Đekson se smejao.

Foto: Printscreen Youtube

Nemoj da se dereš na mene. Nauči da se kontrolišeš, sve je to deo života, sve je  to okej. Samo što i dripci napolju koji su i ja verujem u to da će podržati mene, zato što je moj stav ispravan i zdrav. Moj stav je muški stav, onakav kakav treba da ima čovek, bez obzira na to ko je šta je, dripac, probisvet, maneken, fudbaler, mafijaš, robijaš. Ja se ne svađa sa tobom da se razumemo, nego iznosim konstataciju. Ja sam ti pričao sinoć za moj pokop. Ja sam ga uhvatio bar tri četriri puta, to sam ga u oči pogledao, kad god ga pogledam, on spusti pogled i ne može da me gleda, ja bih voleo da me malo duže gleda, da shvati da se sa mnom ne može igrati, da ja nisam dečačić, dripac, ja itekako znam šta radim. I šta ti imaš da ideš u tom pravcu u wc. Ovo se i dalje nije završilo i dalje se polemiše - rekao je Toma Mini.
Ja ništa ne radim. Hoću da se isključim, ne zanima me niko. Ne mogu da ne čujem, ne mogu da ne vidim - bila je potištena ona.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da ovu ukućanku grize savest šta on misli o ovome, a ono što joj dodatno stvara muku je to što nema komunikaciju sa njim, a pritom mora da ga sreće u kući.

Pročitajte još: LETELO PERJE! Gordana i Žuti ušli u ŽESTOKI RAT, a za sve su krive KOKOŠKE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'