AKTUELNO

Prija joj okruženje porodice!

Milica Dugalić, bivša ukućanka najgledanijeg rijalitja u regionu "Zadruga" je sinoć proslavila 62. rođendan sa svojim najmilijima. Naime, slavljenica je u jednom od beogradskih restorana u porodičnom okruženju dočekala svoj radostan dan.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je napustila rijaliti, Milica uživa sa porodicom i ne skida osmeh sa lica, a za to svakako ima dobar razlog. Naime, njena jedinica Maša se udala, pevačica je napokon upoznala i svog zeta, a uskoro očekuju i prinovu.

Foto: Privatna arhiva

Bivša ukućanka je vrlo rado podelila sa ekipom portala Pink.rs svoje utiske nakon boravka u rijalitiju i, kako kaže, to ju je samo očvrsnulo i sada uživa sa porodicom.

Osam meseci boravka u "Zadruzi" je uticalo na mene u najpozitivnijem smislu. Naučila sam da prepoznam pojave i osećanja koja ranije nisam registrovala. Sada sam rasterećenija i posvećenija ljudima koje volim. Znam da se radujem svakom novom danu i kontrolišem svoju impulsivnost. Sve lepo mi se desilo po izlasku iz "Zadruge". Moja ćerka jedinica Maša čeka bebu, udala se, imali smo divnu svadbu. Danas, na moj rođendan u okruženju najužih članova porodice kažem: "Milice, ti si ispunjena žena" - rekla je Milica u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da je Milica provela osam meseci daleko od porodice, to je doprinelo da se jedni drugih užele i ovakve porodične trenutke jako cene. Skromno, uz večeru i vino, pevačica je provela svoj rođendan sa mužem Radulom Dugalićem i ćerkom i zetom, Mašom i Ivanom Stevančević.

Pročitajte još: NE ZNAM KOJI JE TVOJ PROBLEM: Luna PREBLEDELA kad je videla šta joj je Sloba uradio, PA MU SASULA SVE U LICE! (VIDEO)

D. B.

#Maša Dugalić

#Milica Milisavljević Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'