AKTUELNO

Ne može da shvati kako je njen bivši dečko brzo izgubio osećanja.

Luna Đogani je danas povela ozbiljan razgovor sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem na temu njihovih osećanja i kako bi utvrdili da li će dati novu šansu svojoj vezi ili će nastaviti svako svojim putem.

Međutim, kako je Marko rekao Luni da prema njoj više ne gaji emocije kao prvog dana, što je nju potpuno porazilo, ona je klonula. O svemu ovome blogerka je porazgovarala sa Savom Perovićem, a on ju je posavetovao šta sebi nikako ne sme da dozvoli.

Foto: TvPink Printscreen

On meni kaže da me voli, ali da me ne voli svim srcem kao što je to na početku. Nije mi jasno samo kako to može da prođe za dva dana? Ja ću da se fokusiram na sebe i da radim ono što me čini srećnom. Od ovoga nema ništa, to se vidi. Neću da pričam više o njemu, ne pričam više o ljubavi - govorila je Luna nervozno.
Jedna stvar me kod tebe nervira. Ti si pobedila i umesto da se raduješ, da budeš pozitivna, ti si došla ovde sinoć i plačeš. Nisi dozvolila da se raduješ - pričao je Savo Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA: Posle ove noći mnoge stvari u Zadruzi će se DRASTIČNO PROMENITI! Evo šta ih čeka (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'