AKTUELNO

Indira Reljić za naš portal prokomentarisala je zbivanja u Beloj kući.

Pinkova zvezda i učesnica rijalitija ,,Zadruga" Sara Reljić otpočela je ljubavnu romansu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom. Oni su i pored kamera kojima su okruženi bili suzdržani od svake konverzacije koja se tiče njihove veze i odnosa koji vlada među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj rijaliti par do sada nije bio imao veće svađe, a ono što je svakako evidentno jeste njihova komunikacija koja bi se mogla nazvati pantomimom. Oni su na još uvek nepoznati način raskinuli, a pravi razlog toga nisu želeli da otkrivaju. Mi smo tom prilikom kontaktirali njenu mamu Indiru Reljić, a ona je, poznavajući svoju ćerku otkrila šta je pravi razlog njihovog nesporazuma.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pa, nisam mogla da pohvatam sve. Videla sam da su bili na tuširanju, kupanju... Nešto su se tu mazili, dirali... Sram ih bilo! (smeh) Vidim da su popričali i on je rekao da je gladan, a ona kao pa sad ćeš da ideš da jedeš. I videla sam da su se tu raspravljali, a on nije otišao da jede nego su onog novog uhvatili sa cigarama i opelješili ga. On je tri cigarete popušio i ja sam videla da su se oni pokačili zbog cigara i da je on nju zapravo lagao. A ona ga je zamolila da se ne grebe. Ja sam pretpostavila da su se oni pokačili zbog cigara, da je on nju lagao. Još ona ne puši i sigurno da je to iznerviralo, slagao je. Ona stvarno ne podnosi cigare, a nju je blam to što on uzima tuđe cigare. Ona ima problem što ne ume da slaže, ne zna da se izvuče iz situacije i eto zbog toga se sve to i desilo - priznala je Sarina mama.

Kako je zbog raskida sa svojim dečkom Vojketom bila deprimirana zbog celokupne situacije, priznala je da otkako je odlučila da uđe u rijaliti, Sara ne razgovara sa svojim ocem, a do danas on se još ni jednom nije oglasio niti pojavljivao u emisijama Zadruge. Sarinu mamu je začudilo to što je progovorila o svom privatnom životu s obzirom da neretko voli da govori na tu temu, ali nam je otkrila šta se među njima zapravo dogodilo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i njen otac... Nisu u svađi da ne pričaju, nego nisu bili istomišljenici. On je rekao da on nije za ulazak u rijaliti. Samo mi je rekla da mu je pisala, pokazala mi je poruku i da baš se iznervirala, jer je nije podržao. Ne znam zašto je to rekla, ali ja mislim da je samo bila izrevoltirana zbog Vojketa, ona nikada ne priča o svom privatnom životu, znate... Ali, evo sad mi sin kaže da do njenog ulaska u rijaliti nije htela da priča sa njim, nisu pričali. On je sada podržava, ništa ne kaže. Pa prošlo je dosta vremena otkad je tamo. A, nije se pojavljivao zato što on nije u Srbiji, on je moreplovac - objasnila je Indira.

Ukućani su se nakon razgovora koji su obavljali u ekonosmkom dvorištu pomirili, a da li će njihova ljubav nastaviti da cveta bez svađa i rasprava, na šta su i navikli, preostaje da vidimo.

K. Ristić

#Indira Reljić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'