AKTUELNO

Indira je za naš portal otkrila sve detalje.

Pevačica Sara Reljić pokazala je za osam meseci boravka u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju u regionu, da je fina i smerna, da ne ulazi u konflikte i da pazi na to kako se ponaša prema svojim cimerima.

Ona je u rijalitiju upoznala dečka Vladana Vojnovića Vojketa, s kojim je bila u vezi sve vreme tokom boravka u velelepnom zdanju u Šimanovcima, a kako je on jedan od najmirnijih i najfinijih ukućana, njih dvoje svima izgledaju kao skladan par.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, sada se pojavila priča da je Sara kad je imala 16 godina pobegla od kuće zbog starijeg dečka jer se njena majka Indira navodno protivila toj vezi. Kako se navodi, on se bavio mutnim poslovima, prodavao je psihoaktivne supstance po kraji i mnogi su ga se klonili. Vođeni ovim informacijama, stupili smo u kontakt sa Indirom Reljić, majkom ove Pinkove zvezde, koja nam je otkrila da se šokirala kada je ovo pročitala u novinama.

- To veze s mozgom nema. To je notorna laž. Jasno mi je da se piše o kojekakvim glupostima, ali to je stvarno van svake pameti. Ja sam ostala šokirana, zatečena, ne znam šta bih rekla na to - rekla je Indira za portal Pink.rs i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

- To je uvreda za nju i za bilo kog momka s kojim je bila. Nije ona ni imala neke silne momke, ona je mlada. Ja sam u šoku, ja ne mogu da dođem sebi.

Ona nam je ispričala i da zna dečka s kojim se Sara tada zabavljala i da on nema dodirnih tačaka sa izmišljenim momkom o kojem se piše.

Foto: TvPink Printscreen

- Taj momak s kojim se ona zabavljala sa 16 godina je dečko koji je normalan, fin, iz fine porodice. Dečko je kulturan, iz takve je porodice, studirao je i radio, nema apsolutno nikakve veze. Sara nikad u životu nije imala problematičnog dečka. Svaki momak s kojim se zabavljala, svakog sam znala, svakog sam upoznala, i svaki je bio izuzetno fin. Ona kad se razilazila i kad je raskidala sa tim momcima to je isto bilo fino i kulturno i sa svakim je ostala čak i prijatelj. Pogotovo sa tim dečkom. Ja sam maltene i kućni prijatelj sa njegovim roditeljima. Dečko je divan. A ja ni za jednog njenog momka ne mogu da kažem da je loš - objasnila je Sarina majka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE BIH VOLEO DA VIDIM SVOJE OSOBINE KOD NJE: Rasta otkrio da li se PROMENIO otkako je postao OTAC! (FOTO)

Osim toga, negirala nam je i priču da je Sara ikad bežala od kuće i da je bila problematična.

- Ona je uvek bila jedno fino i smerno dete i nije imala ni priliku da dolazi u kontakt sa ljudima koji prodaju drogu ili imaju ikakve veze sa narkoticima - zaključila je Indira za kraj našeg razgovora.

Autor: V. Tanacković

#Indira Reljić

#Sara Reljić

'