AKTUELNO

Indira tvrdi da su oni imali lep brak.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" novinar i voditelj Darko Tanasijević  ugostio je bivše zadrugare, Pinkovu zvezdu Saru Reljić i Lepog Miću, a pored njih kao gošća je došla i Sarina mama Indira.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je poznato da su roditelji Sare Reljić razvedeni, njena mama je pred milionskim auditorijumom priznala šta je zapravo razlog njihovog razvoda i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugom.

Mi smo se dogovorili da se rastanemo. Bolje dobar razvod nego loš brak. Nismo mi imali neke svađe, tenzije, ali smo se dogovorili da se držimo zajedno kad je vaspitanje dece u pitanju. Svaki put je ispoštovao neku kaznu koju sam ja odredila. I dan danas ja imam korektan odnos i sa njim i sa njogovom porodicom. Jedni od retkih smo koji su uspeli da ostanu u dobrim odnosima i posle braka. On sada ima novi brak, novu porodicu. Kada god smo donosili krupne odluke, on je bio tu. Trudili smo se oboje da oni ne osete taj razvod... - rekla je Indira.

Foto: Printscreen Youtube

Mića je bio oduševljen onim što je iznela Indira, a Sara je sve vreme sa osmehom slušala šta je ona pričala o njenom ocu i klimala glavom u pojedinim momentima kako bi potvrdila ono što je njena mama pričala.

Pročitajte još: IDI, SINE, LEČI SE! Lepi Mića ponovo ISPROZIVAO Lunu Đogani, pa dotakao blogerkinu BOLNU TAČKU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Indira Reljić

#Sara Reljić

'