AKTUELNO

Želi stare roditelje na okupu!

U toku su 'Nominacije' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ivani Keneški koja je rešila da stane u odbranu Anđele Đuričić. Nakon toga Uroš Stanić dobio je reč, te je uporedio Anđela Rankovića i Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da se Anđela nije obrukala već da se zaljubila u pogrešnog čoveka. Videli smo šta joj je on radio Bože sačuvaj. Ana je ušla da napada nju umesto da napada svog muža. Što se tiče Mateje on mi je dobar i gotivan, šaljem Mateju, Anđelu ostavljam - rekla je Ivana Mateški.

- Meni je Anđela stvarno top, devojka mi je čista i dobra jako. Ja sam gledala ranije Zadrugu, ali ne volim da sudim ljudima po postupcima dok ih ne upoznam. Mateja je divan momak, jako fin, moram da kažem da se oblači najlepše od svih muškaraca - rekla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđela je jedna dobra osoba sa stavom i karakterom, takva je. Ne dozvoljava pristup svakome, posle Zadruge 6 ima problem sa poverenjem, ona ima i dalje nekih trauma. Sa njom se družim više nego sa Aneli. Partner budi kod osobe to što budi, ja njoj želim svu sreću da izdrži sve ovo, malo mi je čudan njen odnos sa Kačavendom, ali kapiram je. Mislim da Kačavenda gleda samo tajming kad će krenuti sa njom u rat - rekao je Uroš.

- Što se tiče Mateje smatram da sam prenaglio na početku, ali je meni jako teško da gledam Aneli sa nekim drugim. Svi znaju da sam ja toliko spajao Aneli i Janjuša i teško mi je bilo. Prenaglio sam stvarno, nisam mogao da njih dvoje spojim u glavi. Liče mi na mamu i sina. Mislim da je Mateja kopija Anđela Rankovića - rekao je Uroš.

- Sa mnom nećeš dobiti raspravu ikada, to moraš da znaš - rekao je Mateja.

- Ako se volite, volite se ja u to ne ulazim. Nemaš mi energiju, nemaš mi X faktor - rekla je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.