AKTUELNO

Ne želi da čuje za nju!

U toku je emisija 'Elita - Specijal'. Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila drugoplasiranu učesnicu Aneli Ahmić, kao i trećeplasiranog učesnika Anđela Rankovića. Joca Novinar se uključio u program kako bi popričao sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, što si namrgođen tako? pitao je Joca.

-Kad sam ušao na ova vrata dobio sam anksioznost, osećam se kao da lete komete pored nas. Samo sam se sa Krunom video i to je to. Ja ne mogu da gledam ove ljude iz rijalitija, kako mi se neko javi meni se pojavi neka struja u stomaku -dodao je Janjuš.

Kako je protekao susret sa Krunom? -pitao je Joca.

-Ona ne gleda sve ovo, niti je interesuje. Bio je jako lep susret. Ne znam kako bih se susreo sa ženom, šta da joj kažem, jako bih se osećao neprijatno, ne znam šta bih joj sad rekao. Da ti neko pričao da si se dogovorio sa bivšom ženom, to je sve strašno što se dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je situacija sa Aneli trenutno? -rekao je Joca.

-Pre bih iskreno voleo da mi šamar opališ nego da mi postaviš to pitanje. Sve ti je jasno zbog pesme, evo zore bogu da se pomolim. Popiću još dva piva i otići ću da spavam. Njeno ime neka se ne spominje eto sve pesma govori -dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja