AKTUELNO

Ne želi da je vidi u Eliti!

U toku je 'Anketa', učesnici imaju zadatak da izaberu osobu koja se najmanje pokazala u ''Eliti 8''. Ovom prilikom Uroš Rajačić istakao je da smatra da se Jelena Ilić nije snašla ove sezone, a potom je i osuo paljbu po njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mala Kristina spava po ceo dan, apsolutno je katastrofa. Mislim da se Ćomi Boj potrošio za dva dana, moram da kažem da je Branka jedna naporna žena, ona nas psihički umara i zamara. Jako je dosadna, samo traži nešto i krade, tako da bih od svih njih izabrala Branku - rekla je Sofija.

- Ne mora neko da bude toliko aktivan, može neko da bude samo lep i da se lepo slika. Ja moram da kažem da ja nisam kriva što je Ivan odbijen kao u Zadruzi 6, znači on je mene muvao. Moram da kažem da se najmanje pokazao Miloš - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi ne možemo da se ubacimo u priču na silu kada su ovde neke teme aktuelne jednostavno je. Rećiću da se po meni najmanje pokazala Kristina - rekao je Soni.

- Opet se tripujete tokom ovih anketa da se vaše mišljenje čuje i da je nekom bitno. Ja mislim da se Jelena najmanje istakla, radi neke stvari loše i meni je to sve užas - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.