AKTUELNO

Nova svađa starih drugarica!

Po završetku sastanka na kome su zadrugari birali najbezobrazniju osobu među njima, došlo je do svađe između Miljane Kulić i Jovane Tomić Matore. Ova stanarka zamerila je trudnici što sve ono što pričaju u četiri oka, kasnije iznese na sastancima, kao i zbog onoga što je Miljana iznela na sastanku.

Foto: RTV Pink

Ja ti kažem! Isto sam tako pričala i o Jeleni i o svima. Ja sam prva otišla i rekla Slobi da je ružno što ti se unosi u facu i da može sa tobom na drugačiji način! Ja sam tu grešku isto pravila sa tobom. I ti si bila bezobrazna prema meni, nema veze! Nije trebalo na takav način to da uradim, zbog sebe! - govorila je Matora.

Foto: RTV Pink

Ne kaješ se što si me tukla? Znači da si loš čovek! Opet se nisi pokajala! Hvalila si se time! Pre neki dan si ležala u krevetu i svima si o tome pričala: Treba joj se unositi u facu, treba joj oduzimati cigarete! - govorila je Miljana Matoroj.
Svima pričam da se na Miljanu ne ide nasiljem! - nastavila je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo, tokom sastanka Miljana je rekla da je neće niko sprečiti da iznese svoje stavove, ma kako se bilo ko ponašao prema njoj, a u tu grupu je svrstala Slobu i Jovanu. Kako je izgledala ova rasprava možete pogledati  u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'