AKTUELNO

Nova svađa starih rivala.

Nakon što su uspešno oborili rekorde, došlo je vreme za porodični sastanak. Zadrugarima se pružila prilika da pred svima kažu šta im je to najviše smetalo proteklih dana, a prva se za reč javila Maca Diskrecija.

Foto: RTV Pink

Juče kada je Milan doneo novine, krivo mi je bilo što je nagrađen na osnovu laži koje je on pisao. Ja sam se danas trudila kada je bio zadatak, tako da mi je sada krivo što barem nisam dobila čokoladicu. Nisu mi jasne neke stvari - rekla je Maca.

Novinar Milan Milošević imao je zadatak da napiše situacije koje su njemu zapale za oko i od toga napravi svoje novine. On je to uspešno obavio, a to se nije dopalo Maci sa kojom već duže vreme nije u dobrim odnosima.

Foto: RTV Pink

Hvala Maco što misliš na mene. Meni je krivo što Senada Nurkić nije nagrađena sa makar 10 hiljada dinara, zbog vređanja majki. Ti vodi svoju brigu i svoj obraz peri, prostitutko! - obrusio joj je Milan.

Maca se ubacila rečima kako on i još nekoliko zadrugara, žele da rasture brak Marku Janjuševiću Janjušu. Zanimljivo je da se Maca ovoga puta nije setila situacije sa početka "Zadruge", kada je košarkaša pred svima uhvatila za polni organ.

Foto: RTV Pink

Sama si svoju porodicu rasturila. Rudar te je j*bao džaba. Ti da nisi bila u novinama i dalje bi se j*bala za 10 maraka. Pušila si za 10 maraka. Sama si priznala za novine svoju cenu! Ćuti smrduljo i pokrij se ušima. Stidi se majke svoje, ostavila se je u nemaštini. Od 2015. mamu nisi videla - nastavio je Milošević.

PROČITAJTE: OVO JE SRĐAN, O KOM LUNA REDOVNO PRIČA U ZADRUZI: Njega je VOLELA pre Slobe! (FOTO)

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'