AKTUELNO

Nova svađa, starih rivala!

Posle završenog sastanka ovog popodneva, kada su stanari omiljenog rijaliti programa na Balkanu, iznosli svoje stavove jedni o drugima, došlo je do velike svađe između starih rivala Miljana Vračevića i Anđela Rankovića, a u celu priču umešala se i manekenova devojka Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Naime, kada je Anđelo iznosio svoj stvar, Miljan je izašao iz Bele kuće, što je Rankoviću zasmetalo. Dok je bio na vratima, maneken je ovo prebacio fitnes instruktoru, koji se uvredio kada je čuo šta mu je Anđelo izgovorio.

Ma puši bre ku*ac! Ne s*ri! - rekao je Anđelo Miljanu.

Foto: RTV Pink

Je*em li te u usta mala žvalava! Go*no jedno! Je*em li te! Što ja da pušim k*rac?! Je li pi*ko jedna?! Ja da pušim ku*ac?! - vikao je Miljan na Rankovića.

Foto: RTV Pink

Ova svađa iz dnevne, preselila se u spavaću sobu, a u celu zbrku umešala se Teodora Džehverović koja je dodatno dolila ulje na vatru, dok su Lepi Mića i Sloba Radanović pokušavali da smire gužvu.

Foto: RTV Pink

Alo Miljane, šta ga napadaš?! Što ga napada?! Svima ovde se kao on nešto k*rči! Dosta brate - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dođi ovamo da ti ja popušim k*rac! Ništa mu nisam uradio! - pričao je Miljan kroz sobu.

Samo nekoliko minuta nakon ovih situacija, došlo je do još jedne svađe između Miljana Vračevića, Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, koja je dugo trajala. Oni su se prepirali u dnevnoj sobi, a tom prilikom maneken je spomenu porodicu svog cimera.

Foto: RTV Pink

Ti porediš moje dete od deved godina i samo se više kanališ od mene! Moraš da skapiraš da si seo na voz za koji nemaš kartu i kada god pročitaš tablu grada, vidiš da ideš u pogrešnom pravcu i kriviš mašinovođu - rekao je Vračević Rankoviću.

PROČITAJTE: NADAM SE DA ĆE SE VRATITI NA STARO: Kija otkrila da više NE PREPOZNAJE Slobu, on OVIM POKAZAO DA MU NIJE LAKO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'