AKTUELNO

Voditelji na radiju Amnezija ispričali istinu.

U okviru najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", učesnici i gledaoci danas su imali prilike da čuju najiskrenija mišljena od strane voditelja na frekvenciji radija Amnezija.

Tema večerašnje emisije bile su slatke laži ili fejsk svađe. Mišljenje o tome ko bi od zadrugara teško podneo izlazak iz rijalitija, a ko najviše pravi lažne svađe kući, izneli su Milan Miloševič, Bane Čolak i Bora Santana.

Divna Milanović nikako ne bi podnela kada bi se njeno ime našlo na usnama Ognjena Amidžića dok saopštava ko je napustio Zadrugu. Vezala bi kamen oko glave i otišla u jezero, a ne kući, gde je čeka njena ćerkica. Ona ima najveću želju da ostane do kraja i osvoji neku od nagrada - komentarisao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Njih trojica su se složila da u kući ima dosta fejk svađa i slatkih laži, ali i da to nema veze jedno s drugim.

Slatke laži služe kako bi se realnost upakovala u oblande, a fejk svađe su providne. Slatke laži prijaju. Mi nećemo da kažemo ko su ti ukućani jer narod je taj koji donosi odluku jer sve vidi, svako odgovara za svoje postupke - rekoa je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku je najavio pesmu "Slatke laži", koju izvodi ni manje ni više nego Bane Čolak. Nije im promaklo ni da prokomentarišu ko najviše privlači pažnju svojim lažnim svađama kako bi zadobio pažnju ukućana i gledalaca.

Najprozivanija osoba u kući u proteklom priodu, kada su fejk svađe u pitanju, jeste Dragica. Ona je providna i nesvesno to dozvoljava da se vidi, kada joj se nešto kaže što joj ne prija ona se oseća uvređenom. To joj ne treba uzeti za ozbiljno, jer to što ona radi je bezazleno. Ne može da ti nanese zlo. Odlično zna gde je došla, ali je htela da vidi gde može da pusti pipke, ne papke, svoje pipke i udara na one koji su najbezbolniji i šuruje sa jakim igračima. Fejk iliti lažne svađe ne donose zlo ako gledaoci sami to primete.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLE DA IH GLEDAJU OČIMA ZBOG NJE: Jelena, Matora i Kija ogovarale Minu DOK JE BILA U EMISJI! (VIDEO)

Šta su oni sve imali da kažu na ovu temu možete pogledati u videu ispod teksta:

PROČITAJTE JOŠ:

J. Č.

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

'