AKTUELNO

Ovo je razlog njenog gostovanja na radiju "Amnezija".

Ono što je šokiralo javnost jeste velika promena koja je nastala u odnosu između Mace Diskrecije i Sare Reljić. Ukućanke su se žestoko posvađale, a Maca joj je i te kako zamerila zbog napada na nju i na taj način se pridružila svima onima koji je u Beloj kući ne vole.

Osim toga, Sara je na iznenađenje mnogih gostovala na radiju "Amnezija" kod Milana Miloševića, iako je znala da će na taj način pogaziti svoje prijateljstvo sa njom, a kako bi svi saznali o čemu se tačno radilo, Drvo mudrosti ju je pozvalo na razgovor kako bi je upravo to i pitalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa da... Gostovala sam zato što je meni Bora rekao da bi do kraja trebalo svi da gostujemo i da bi bilo dobro da u paketu svi gostujemo, tu sam napravila izuzetak. Ne znači da je pomirenje na pragu, mislim... Ako se sa Macom nisam pomirila, zašto bih se pomirila sa njim.

Kako je to bio jedini odgovor koji je Sara imala, ona je odlučila da promeni temu, pa je Drvetu mudrosti predložila nešto o čemu je dugo razmišljala.

Foto: TV Pink Printscreen

Želele smo da spremimo kvalitetan nastup, imale smo dve pesme u planu, pa smo htele da te pitamo da li to negde može da se izvede, jer obe plešemo i pevamo i to bi bilo svetski. Nas dve nismo sigurne da li da to budu domaće pesme ili strane...ima jedna pesma od Bijonse i Šakire, a ako bismo domaće onda bismo morale da smislimo - predložila je Sara svoju ideju koju je imala sa Teodorom Džehverović.

Kakav je dogovor Sara sklopila sa Drvetom pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Sara Reljić

'