AKTUELNO

Ovo pismo koje su voditelji radija ,,Amnezija" osmislili nasmejalo je širi auditorijum.

Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak i ove nedelje pripremili su mnogo iznenađenja i humorističkih tekstova za zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Tema kojom su se bavili i u današnjoj emisiji bio je odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, a voditelji su bili i te kako podstaknuti da se našale na njihov račun. Naime, Ana i Janjuš su se posle žestoke svađe opet pomirili, a pismo koje je su pročitali u etru bilo je, navodno, od Aninih roditelja.

Vrati se na staro. Oprosti Janjušu, jer smo željni da te vidimo. Ćer'o, nema te nigde. Vas dvoje ste izgradili vašu priču koju samo vi znate i istrajte tako do kraja. Vole te mama, tata, baka i deka. Veliki pozdrav za breskvicu iz Ivanjice - pisalo je u pismu Aninih roditelja.

Foto: Ivan Dobričić

Iako su mnogi očekivali da će Ani biti neprijatno zbog ovoga, nju je ovo i te kako nasmejalo, a kakve su bile Janjuševe reakcije zbog ovoga pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: ODREKAO SE ŽENE, a druga mu non stop SKAČE ZA VRAT! Zadrugari ŽALE SLOBU, ne mogu da veruju ŠTA SVE TRPI! (VIDEO)

K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'